Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πως θα … γίνετε όμορφες


image
 Γρήγορες και αποτελεσματικές συμβουλές ομορφιάς, από homemade συνταγές για spa, μέχρι το πως να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας!

Πώς να φτιάξετε τα δικό σας προϊόντα για spa στο σπίτι
Για ελαφριά απολέπιση σώματος, χρησιμοποιήστε νιφάδες βρόμης, λάδι για μασάζ και ώριμο αβοκάντο. Ξεβγάλτε καλά.
Πώς να κάνετε μία φυσική μάσκα κατά της ακμής
Απλώστε λίγο βιολογικό μέλι που έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Λίγη ποσότητα αρκεί! Ξεπλύνετε καλά με νερό.
Πώς να αποφύγετε τη γήρανση της επιδερμίδας σε γόνατα και αγκώνες.
Η επιδερμίδα στα σημεία αυτά είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Λίγο πριν κοιμηθείτε απλώστε ενυδατική κρέμα σε αυτές τις περιοχές.
Πώς να κάνετε μία μάσκα ενυδάτωσης ποδιών
Μετά το ντους σας κάντε με μία ράσπα απολέπιση στη φτέρνα, στην καμάρα των ποδιών, στο μετατάρσιο και τα δάχτυλα. Στη συνέχεια, σκουπίστε απαλά, απλώστε ενυδατική κρέμα και φορέστε ένα ζευγάρι βαμβακερές καλτσες.
Πώς να αποφύγετε το «πόδι της χήνας»
Φροντίζετε να χρησιμοποιείτε καθημερινά την κρέμα ματιών. Ακόμα σε μία ηλιόλουστη χώρα όπως η Ελλάδα να φοράτε πάντα γυαλιά ώστε να μην «κλείνετε» τα μάτια σας (δημιουργούνται ρυτίδες έκφρασης) αλλά και για να προστατέψετε την επιδερμίδα από τον ήλιο.
Πως μπορείτε να εξαφανίσετε το φριζάρισμα των μαλλιών σας
Το πιστολάκι των μαλλιών σας πρέπει να έχει φορά προς τα κάτω. Τα καλύτερα είναι όσα έχουν την ένδειξη «ionic» που σημαίνει ότι καταπολεμούν το στατικό ηλεκτρισμό. Στην περίπτωση αυτή ένα σέρουμ λείανσης σας είναι απαραίτητο. Εάν έχετε λίγο έξτρα χρόνο μπορείτε με μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα να ισιώσετε τα μαλλιά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: