Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Μεγάλος έρωτας ή μπέρδεμα;


Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης: Μεγάλος έρωτας ή μπέρδεμα;
Είναι νέα, όμορφη και ανερχόμενη. Η Βάσω Λασκαράκη δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη και ξέρει να κινείται καλά στο χώρο των media και να προωθεί την καριέρα της.

Ο καλός της όμως ίσως και να έχει άλλη άποψη.
Γιατί αν και η Βάσω έχει σχέση εδώ και δυόμιση χρόνια με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μάλιστα συζούν, η ηθοποιός δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό πως δεν πιστεύει στον μεγάλο έρωτα και πως μόνο όταν τελειώσει μια σχέση μπορείς να καταλάβεις με σιγουριά αν ήσουν ερωτευμένος ή όχι με τον άνθρωπο σου.



“Δεν ξέρω. Κάθε φορά που ξεκινάει μια σχέση νιώθεις ερωτευμένη. Όταν τελειώνει, καταλαβαίνεις αν ήταν μεγάλος ο έρωτας. Για μένα δεν ισχύει το ότι “αυτός” ήταν ο μεγάλος έρωτας. Κάποια στιγμή όλα ξεπερνιούνται. Δεν πιστεύω στο μεγάλο έρωτα, αλλά στους έρωτες γενικότερα».
Σίγουρα ο Γιάννης δεν θα χάρηκε και ιδιαίτερα διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη.


Η Βάσω μίλησε και για τις ερωτικές σκηνές που γυρνά συχνά για τις ανάγκες της δουλειάς της.
“Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω γύρω στις ερωτικές σκηνές που πραγματικά ακόμα και να αισθάνεσαι κάτι για τον άλλο δεν μπορείς να το αφήσεις να φανεί μπροστά τους. Δεν μου είναι λιγότερο εύκολο, ούτε λιγότερο δύσκολο όταν με αυτόν τον άνθρωπο τυχαίνει να είναι ζευγάρι. Απλώς υπάρχει η οικειότητα. Δεν φοβάσαι να είσαι τόσο προσεκτικός. Όταν κάνεις τέτοιες σκηνές με κάποιον που μπορεί να είσαι φίλος, πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην το φέρεις σε δύσκολη θέση. Πού θα αγγίξεις και πώς θα το κάνεις. Κυρίως από τους άντρες προς τις γυναίκες. Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση από ερωτική σκηνή».
Και  η συζήτηση επιστρέφει στον Γιάννη και τη σχέση τους.
“Θα προτιμούσα να μη ρωτάει κανείς τίποτα. Παλαιότερα έτυχε να εκνευριστώ για πράγματα που με έχουν ρωτήσει και το πήραν όλοι στραβά. Δεν είναι κάτι που θέλω να κρύψω. Είμαι περήφανη και χαρούμενη γι' αυτή τη σχέση. Είμαι δυόμισι χρόνια σε αυτή τη σχέση».
Συμπέρασμα... θα ήσουν πιο περήφανη και χαρούμενη για τη σχέση σου με τον Γιάννη αν είχατε χωρίσει και είχες βεβαιωθεί πως είναι όντως ο μεγάλος έρωτας. Η μήπως όχι; Μπέρδεμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: