Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Θεοφάνους: “Με την Ευριδίκη δεν είχαμε φαγητό ούτε να φάμε”Άγνωστες πτυχές της ζωής του έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.


Μιλώντας στο Κυπριακό κανάλι “Σίγμα” αναφέρθηκε στο διαζύγιο του με την Ευριδίκη και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.

Τα οικονομικά προβλήματα όπως είπε ήταν αρκετά, καθώς προσπαθούσαν με δυσκολία να βγάλουν τα προς το ζην. Μάλιστα τόνισε πως υπήρχαν φορές που δεν είχαν φαγητό να φάνε το μεσημέρι και το βράδυ.“Με την Ευρυδίκη τον πρώτο καιρό περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς που παντρευτήκαμε καλοκαίρι και δεν χρειάστηκε να αγοράσουμε παπλώματα και κουβέρτες” είπε ο Θεοφάνους και δεν έμεινε σε αυτά.

Συνέχισε λέγοντας πως μετά  από χρόνια και με σκληρή δουλειά κατάφερε να κάνει περιουσία, αγοράζοντας ένα σπίτι και εξοχικό.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση διευκρίνισε πως και αυτόν τον έχει αγγίξει σε κάποιο βαθμό.

Συγκεκριμένα όπως εξήγησε έχει δάνεια που τρέχουν, ενώ κάνει συνεχώς περικοπές στο οικογενειακό  ταμείο.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του με την Ευριδίκη ο Θεοφάνους αποκάλυψε πως ήταν κοινή απόφαση και μάλιστα το αντιμετώπισαν πολιτισμένα.

“Δεν μπήκαμε στη διαδικασία του... θα πάρεις το παιδί 15 μέρες, θα το πάρω εγώ 15 μέρες. Γι’ αυτό και έχουμε ένα ισορροπημένο παιδί», τόνισε ο μουσικοσυνθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: