Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα μαλλιά που λατρεύουμε σήμερα! Από το catwalk του Oscar de la Renta!Τα fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας είναι η τέλεια πηγή έμπνευσης! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο... Καιρός, λοιπόν, για λίγο πειραματισμό κι έχω όλα τα απαραίτητα backstage info για να αντιγράψουμε οοοολες αυτό το look! 

Είναι ότι τελευταίο είδαμε στο fashion show του Oscar de la Renta λίγο πριν το fashion week της Νέας Υόρκης ρίξει αυλαία (το Λονδίνο ανοίγει τη δική του!) 

Το συγκεκριμένο hair styling αποτελεί έμπνευση του Orlando Pita και αν και δεν είναι τόσο εύκολο στην πράξη, το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. 

Στο How To τώρα...Αφού λουστείς και χωρίς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου πλέξε σε πολύ λεπτές πλεξίδες (επιστράτευσε όλες σου τις φίλες!). Έπειτα, κάνε πάνω από κάθε πλεξίδα πρέσα και λύσε. Χτένισε τα μαλλιά σου με μια βούρτσα και voila! 

Πολύ, πολύ σημαντικό tip: το μυστικό της επιτυχίας αυτού του look είναι να ξεκινήσεις τα πλεξιδάκια αφήνοντας μερικά εκατοστά από την ρίζα η οποία πρέπει να είναι λεία, ίσια και smooth!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται αυτό το look; Έχω ήδη επιστρατεύσει φίλες για να πειραματιστώ μαζί του απόψε. Εσύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: