Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ακόμα και οι πιο διάσημες celebrities χωρίς ρετούς έχουν... πολύ κυτταρίτιδα! Φωτογραφίες


Μπορεί να είναι σέξυ, διάσημες και πλούσιες, αλλά ούτε κι αυτές κατάφεραν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη της κυτταρίτιδας... Ο λόγος για τις πιο γνωστές celebrities της ξένης showbiz που μπορεί να θεωρούνται θεές, αλλά έχουν κι αυτές τις ατέλειές τους!
 
Ανάμεσα στις γυναίκες που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε όχι και τόσο κολακευτικές στιγμές ανήκουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως η Kate Moss, η JLo, η Britney Spears, η Christina Aguilera, η Lady Gaga και πολλές άλλες.
 
Τι κι αν είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα μοντέλα, η Kate Moss ανήκει κι αυτή στις γυναίκες που έχουν κυτταρίτιδα. Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει πολλές φορές το γνωστό μοντέλο κατά τις βραδινές του εξόδους ή ακόμη και στην πασαρέλα και εστιάζοντας στα πόδια της, μας αποκάλυψε ότι έχει κυτταρίτιδα...





 
Η Pamela Anderson είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols που σε κάθε της εμφάνιση τραβά τα αντρικά βλέμματα. Ωστόσο, φαίνεται πως και αυτή έχει λίγη κυτταρίτιδα στα πόδια της.



 
Πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πέρσι σε μια εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Μανδρίτη. Η διάσημη σταρ που χώρισε πριν από λίγο καιρό από τον Marc Anthony εμφανίστηκε να έχει πολύ έντονη κυτταρίτιδα στους γλουτούς και τα πόδια. Η ίδια πάντως σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει εκείνη την άσχημη στιγμή.



 
Από τον κανόνα δεν μπορούσε να λείπει και η Rihanna, η οποία ακόμη προσπαθεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει οι παπαράτσι, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο μετά από μια έξοδό της. Ο φακός είχε απαθανατίσει την κυτταρίτιδα στα πόδια της, ενώ, η ίδια μάταια προσπαθούσε να τραβήξει το φόρεμά της για να μην φανεί τίποτα.



 
Το φλοιό πορτοκαλιού δεν μπόρεσε να αποφύγει και η Courtney Cox. Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τα φιλαράκια φαίνεται πως έχει κι αυτή τις ατέλειές της. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τα γυρίσματα που είχε κάνει στο Μαλιμπού το 2009.



 
Η Reese Witherspoon βγήκε και φέτος στην παραλία άνετη και χαλαρή παρά την κυτταρίτιδα και τα λίγα παραπάνω κιλάκια! Η 35χρονη ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τα μπάνια μαζί με τον σύντροφό της Jim Toth, σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της Χαβάης και από κοντά της δεν έλειπαν τα δύο παιδιά της.

 
Με έντονη κυτταρίτιδα εμφανίστηκε και η Christina Aguilera... Η ξανθιά ντίβα βρέθηκε σε εκδήλωση εμπορικού κέντρου του Los Angeles, όπου κατέφθασε με κοντή φουστίτσα και τις πανύψηλες γόβες της Christian Louboutin. Λίγα λεπτά μετά την θερμή υποδοχή του κοινού προς το πρόσωπό της, κάθισε σταυροπόδι στη θέση που προοριζόταν ειδικά για εκείνη και τότε αποκαλύφθηκαν οι ατέλειες των ποδιών της.

 
Τις ατέλειές της έχει και η Kim Catrall. Η σέξυ Σαμάνθα από το “Sex and the city” αν και είναι 51χρόνων έχει ένα πολύ ελκυστικό κορμί το οποίο όμως, δεν είναι και αψεγάδιαστο...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: