Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος είναι ο αγαπημένος οίκος των celebrities και τον προτιμούν για τις εμφανίσεις τους;


O γαλλικός οίκος Lanvin είναι ίσως από τους πιο γνωστούς για τα ρούχα που ξεχωρίζουν για την αέρινη φινετσάτη γραμμή τους.
Η γυναίκα Lanvin είναι ένα θηλυκό που της αρέσει να αναδεικνύεται και να σαγηνεύει με τα ρούχα της χωρίς να χάνει λεπτό την κομψότητά της. 

Τα ρούχα είναι αέρινα, πολύ θηλυκά με γλυκά κοψίματα που κάνουν τους άντρες να τρελαίνονται και τις φανατικές θαυμάστριες του οίκου να μην χάνουν ούτε λεπτό από το τί νέο έχει κάθε σεζόν ο Alber Elbaz να τους προτείνει. 

Ο Alber ELbaz, για την ιστορία είναι ο creative director του Lanvin και τα τελευταία χρόνια τον έχει κάνει ακόμη πιο αγαπητό. Μεγάλο μυστικό της επιτυχίας είναι πως τα ρούχα που παρουσιάζει σε κάθε σεζόν είναι στην κατηγορία των ρούχων που μπορείς να οραματιστείς πως τα φοράς. Χωρίς να είναι η υπερβολή το στοιχείο που κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει αλλά η κομψή απόλυτα chic γραμμή της. 

Από τις φανατικές θαυμάστριες φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πολυαγαπημένες μας celebrities που σε δημόσιες εμφανίσεις τους τιμούν με ευλαβικότητα τα ρούχα Lanvin. Δες ποιές επέλεξαν -και τι- για τις εμφανίσεις τους αλλά και πως τα φόρεσαν. 


Η Βlake Lively διάλεξε ίσως το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του οίκου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2009 χωρίς να κάνει ούτε μια αλλαγή στον τρόπο που το παρουσίασε ο οίκος στη πασαρέλα. Αέρινη μεταξωτή φούστα με σαγηνευτικό σκίσιμο μπροστά συνδυασμένο με στενή μπλούζα που αναδεικνύει τους ώμους της. Τα αξεσουάρ είχαν μια διάθεση παιχνιδιάρικη και ίσως sexy με την ζώνη να ενώνεται με το λαιμό χωρίς όμως να σε υποψιάζει για κάτι πρόστυχο ή προκλητικό. 


Η Eva Mendes με καφέ maxi φόρεμα της φετινής χειμερινής colelction που παρ' όλο που καλύπτει σχεδόν όλα τα σημεία του σώματος είναι σαγηνευτικό και σέξι. Το ύφασμά του αέρινο και χυτό ενώ η λεοπάρ ζώνη με την οποία το συνδύασε ανέδειξε την σιλουέτα της Mendes. 


Η Κatie Holmes φόρεσε φόρεμα midi που το στιλ του παρέπεμπε σε αρχαιοελληνικό -του οίκου Lanvin φυσικά. Η διαφορά που κάνει ο συγκεκριμένος οίκος είναι πως παρ' όλο που χρησιμοποιεί έντονα στοιχεία για να τα διακοσμήσει δεν καταφεύγει ποτέ σε υπερβολές. Το φόρεμα της Holmes είναι όλο στολισμένο με πολύ λεπτή παγιέτα στην ίδια απόχρωση προσθέτοντας μια καλαίσθητη λάμψη. 


H Natalie Portman επέλεξε φόρεμα Lanvin for H&M και το συνδύασε με κομψό clutch με πέτρες. Ο Alber Elbaz απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι αφού δημιούργησε μια πιο οικονομική σειρά ευχαριστώντας όλες τις θαυμάστριες ανά τον κόσμο. Η συνεργασία με τα H&M στεύθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού τα φορέματα γίνανε ανάρπαστα σε λιγότερο από δύο μέρες. 


Rihanna με πιο άγρια διάθεση φόρεσε δερμάτινο φόρεμα πάνω από το γόνατο της περσινής χειμερινής συλλογής που είχε ως λεπτομέρεια τον ένα έντονο φουσκωμένο ώμο. Το ίδιο φόρεμα το έχει φορέσει και η Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της στο Λονδίνο μη κάνοντας όμως καμία αλλαγή από το πρωτότυπο της πασαρέλας. Η Rihanna δεν έκανε καμία υπερβολή στα αξεσουάρ αφού προτίμησε να αναδείξει το φόρεμα αλλά και το φλογερό χρώμα στα μαλλιά της. Η nude γόβες έκαναν τα πόδια της να φαίνονται πιο μακριά. 


Η Charlize Theron, με φόρεμα της περσινής σεζόν, φαίνεται να είχε extra glamorous διάθεση αφού φόρεσε το χρυσό φόρεμα του οίκου και το συνδύασε φυσικά με total black αξεσουάρ. 


Η Jennifer Lopez που αγαπάει πολύ τον οίκο Lanvin κι έχω την εντύπωση πως της πηγαίνει πολύ, φόρεσε μεταξωτό maxi φόρεμα σε καφέ απόχρωση και μάζεψε τα μαλλιά της προς τα πίσω ώστε να αναδείξει τα έντονα κοψίματα του ρούχου αλλά και να μην φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα αφού χρησιμοποιήσε πολλά αξεσουάρ. Το φόρεμα είναι ένα από τα κομμάτια την περσινής σειράς. 


Η Ζοe Saldana με girlie διάθεση φόρεσε στράπλες φόρεμα της περσινής σεζόν σε ανοιχτή γραμμή δίνοντας ένα retro glam χολυγουντιανό αέρα στην εμφάνισή της. Η αλλαγή που έκανε ήταν να προσθέσει ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση της. Δεν ήταν υπερβολικό αλλά και να μην το φορούσε η διαφορά δεν θα ήταν μεγάλη. 


Η Βeyonce στα φετινά MTV Awards όπου και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της φόρεσε απόλυτα λιτό μακρύ μεταξωτό φόρεμα σε έντονη πορτοκαλί απόχρωση που μαγνήτιζε. To φόρεμα είναι από τη σειρά του οίκου για το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Ενώ η Sarah Jessica Parker με κολλητό λαδί-πράσινο φόρεμα από την περσινή collection δημιούργησε ένα πολύ νεανικό - sexy σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις. 


Eνδιαφέρουσα επιλογή που αναδείκνυε το χρώμα των μαλλιών της έκανε η Julliane Moore. Η ηθοποιός επέλεξε περσινή δημιουργία σε αποχρώσεις του μπλέ και τη φόρεσε με λεπτή καφέ ζώνη. 

Εσύ ποιά πιστεύεις πως φόρεσε καλύτερα την δημιουργία του οίκου; Άφησε το σχόλιο σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: