Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"Κλειδώνει" η Τζένη Μπαλατσινού για την παρουσίαση του "Dancing" !


Μία, μία οι τηλε-εκκρεμότητες όσο αφορά στο στήσιμο της νέας σεζόν, κλείνουν στον ΑΝΤ1...
Βλέπετε, τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν, οπότε τώρα τρέχουν όλοι στο Μαρούσι, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου που θα ανοίξει η αυλαία του prime-time τους !
 
Μία ,λοιπόν, από τις... hot εκκρεμότητες της εποχής, ήταν και το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του "Dancing on ice" ! Μία θέση την οποία πολλοί... πόθησαν ,όμως, στην ουσία ελάχιστοι ήταν εκείνοι που όντως φλέρταραν μαζί της ! 

And the winner is... Τζένη Μπαλατσινού ! Δεν ξέρω αν το θυμάστε που πριν από λίγες ημέρες σας είχα πει πως η Τζένη βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με τους Αντεννικούς, για να χριστεί αυτό τον χειμώνα... "βασική παρουσιάστρια". 

Τελικά απ ΄ότι μαθαίνω, αυτές οι συζητήσεις και αυτές οι επαφές έχουν καρποφορήσει, οπότε απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ναι η Τζένη θα είναι η παρουσιάστρια του πολυσυζητημένου , "Dancing on ice". Οσο για τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να της κάνει... βου-ντου, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά !

Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να γίνει και μία τελική συνάντηση του γνωστού πρώην μοντέλου με την διοίκηση του καναλιού, κατά την διάρκεια της οποίας να πέσουν και οι υπογραφές ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: