Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τατιάνα "Μιλά" στο “Down Town”!


Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “Μίλα” στο Star που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, η Τατιάνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Down Town” και μίλησε για το φρέσκο concept της εκπομπής της και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
 
Η Τατιάνα εξομολογείται ότι δεν έχει συνηθίσει την τηλεοπτική κακία, συνεχίζει να ενθουσιάζεται με τις καινούργιες της προσπάθειες, δεν θα ’χε πρόβλημα να γυρίσει στη μεσημεριανή ζώνη και δεν την προκαλεί το να ’χει τη Μενεγάκη απέναντί της.

 
Μιλώντας αρχικά για τη γυναικοπαρέα που θα βρεθεί μαζί της στο πλατώ και το αν έχει άγχος για το νέο concept που θα παρουσιάσει και θα έχει στοιχεία από το “Sex and the city”, απάντησε το εξής: “Το κάνω σε μια στιγμή που είμαι και εγώ πολύ έτοιμη. Όταν έχεις 18 χρόνια στην τηλεόραση και έχεις κάνει τα πάντα, αισθάνεσαι πολύ καλά για να΄χεις άγχος να μη σου κλέψει ο άλλος τον χρόνο και το χώρο σου. Αν μπει αυτό το μικρόβιο, δεν θα λειτουργήσουμε καλά. Είναι ιδανικό να ξεχωρίζει η καθεμιά με την προσωπικότητά της και να εκφραστούμε διαφορετικά, δημιουργώντας μια παρέα.… Το ζητούμενο από τις γυναίκες με τις οποίες μίλησα δεν ήταν να είναι οι καλύτερες, αλλά διαφορετικές κι ωστόσο ταιριαστές μεταξύ τους, να’ναι έξυπνες, να έχουν αυτοπεποίθηση με αυτά που έχουν πετύχει στα επαγγελματικά και στην ζωή τους. Το ζητούμενο ήταν να συνθέσουμε μια γυναικοπαρέα, όχι να είναι η Τατιάνα και το πάνελ της. Με ενοχλεί που αναφέρονται σε πάνελ, αλήθεια. Να παίζουμε όλοι μπάλα, όχι να δίνονται οι πάσες και να βάζει ένας τα γκολ”.
 
Στην ερώτηση αν θα ένιωθε πρόκληση να έχει απέναντί της την Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε: “Δεν νιώθω πρόκληση και ίντριγκα για κανέναν. Έχω κάνει πολλή και πολλά χρόνια τηλεόραση, κάθε μέρα. Έτσι έμαθα πως δεν βάζεις πρόσωπα απέναντι. Υπολογίζεις μόνο ζώνες και τηλεθεατές. Προσωπικά, έχω συνηθίσει να χάνω από σειρές ή ειδήσεις. Να βάλω ένα πρόσωπο απέναντι προς χάριν ενός πρωτοσέλιδου κάποιου κίτρινου εντύπου; Είναι αστείο! Το σύμπαν της τηλεόρασης έχει περάσει απέναντί μου. Όποιος και αν είναι απέναντι, ας είναι! Δεν μου κάνει καμία διαφορά”.

 
Για το αν την ενοχλεί το ότι έγινε πάλι θέμα συζήτησης γύρω από το όνομά της, αναφορικά με το ποιες κυρίες θα είναι μαζί της στην εκπομπή και τις σχέσεις της με την Μενεγάκη, η Τατιάνα ανέφερε: “Με αγγίζει, πως δε με αγγίζει! Είμαι στην τηλεόραση από το 1993 και δεν το 'χω συνηθίσει ακόμα. Και με αγγίζει και με ενοχλεί. Δέχομαι το να κουβεντιάζεσαι, αλλά μου είναι ακόμα αδιανόητη η κακία, το να ενοχλείς και μόνο που υπάρχεις, να σου επιτίθενται εκ των προτέρων, πριν καν δείξεις τη δουλειά σου. Όταν καταλαβαίνω πως θα βρεθεί ευκαιρία για να γίνω στόχος, προσπαθώ να μη διαβάζω, να μη μαθαίνω τα σχόλια και τις συζητήσεις. Έχω πει και στους δικούς μου ανθρώπους ότι, όταν είναι να σκάσει πράγμα που θα πυροδοτήσει τέτοιου είδους κουβέντες ή βρισιές, να μη μου τα λένε... Τέτοιες περιόδους αποφεύγω και τις εφημερίδες και προσπαθώ να μην πολυβλέπω τηλεόραση – blog, έτσι κι αλλιώς, δεν διαβάζω ποτέ, γιατί ο κάθε πικραμένος γράφει ό,τι του καπνίσει.”
 
Τέλος, σε αυτούς που λένε ότι οι παρουσιάστριες έχουν ημερομηνία λήξης, απάντησε το εξής: “Γιατί, εμείς δεν έχουμε ημερομηνία λήξης, λες; Όλοι έχουμε. Μπορεί να ’ναι και αύριο. Φυσικά αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο κράτος όπου να μη διαρκούν οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Η Βarbara Walters έχει χάσει και η ίδια το μέτρημα των λίφτινγκ της και πια μιλάει χωρίς άρθρωση, αλλά οι Aμερικανοί λατρεύουν να τη βλέπουν. Ο Larry King παραλίγο και θα πήγαινε με πάνες στο στούντιο. Στην Ιταλία, στη Γαλλία οι παρουσιαστές είναι μεγάλης ηλικίας, όμως είναι πρόσωπα των καναλιών που τα στηρίζουν και τους αγαπάει ο κόσμος. Εδώ όλα είναι αναλώσιμα, και τα πρόσωπα και τα προϊόντα τα τηλεοπτικά – ούτε πνευματικά δικαιώματα υπάρχουν, για να προστατεύεσαι από τα ίδια τα Μέσα που σε κατασπαράζουν. Κάνεις μια εκπομπή και γεμίζει κλώνους της η τηλεόραση, με αποτέλεσμα όλα να είναι ίδια παντού”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: