Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κατερίνα Στικούδη στα εγκαίνια γνωστού Drag Show!


Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν κατά καιρούς παρακολουθήσει το drag show, στο μαγαζί της Εύας Κουμαριανού, ''Κούκλες''. 


Ανάμεσα σε όλους εκείνους που παρέλασαν την προηγούμενη σεζόν και βρέθηκαν να διασκεδάζουν, ακόμα και επί σκηνής με την Εύα και την παρέα της, ήταν η Άννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου, ο κομμωτής της, Νικόλας Βιλλιώτης και ο μακιγιέρ της, Παντελής Τουτουντζής, ηΆντα Λιβιτσάνου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Jean Paul Gaultier, η Πατρίτσια Φιλντ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Τόλης Σκουλαριώτης, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Τάμτα, ο Κώστας Καπετανίδης, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και πολλοί άλλοι.

Άλλωστε είναι γνωστό πλέον ότι η Εύα Κουμαριανού και η καταπληκτική της ομάδα, προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης, γέλιου, ξεχωριστών show και μιμήσεων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το μαγαζί ''Κούκλες'' ανακαινιζόταν, ύστερα ξεκίνησαν οι εντατικές πρόβες και την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια! 

Ανάμεσα λοιπόν, στους παρευρισκομένους ήταν η σέξι Κατερίνα Στικούδη, ο στυλίστας, Κωνσταντίνος Κουτσομίχας, καθώς και ο Παντελής Τουτουνζής...







Στις ''Κούκλες'' βρέθηκαν επιπλέον, ο Κώστας Καπετανίδης και η Μπέτυ Μαγγίρα και μάλιστα διασκέδασαν πολύ με το νέο κι ανανεωμένο πρόγραμμα. Προς το τέλος της βραδιάς, κατά το οποίο οι συντελεστές της παράστασης βγάζουν ένα λαϊκό πάλκο, η Κατερίνα και η Μπέτυ χόρεψαν τσιφτετέλι!

Μάλιστα, η Εύα Κουμαριανού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με την επιτυχία της πρεμιέρας της και λίγες ώρες μετά το show έγραψε στο facebook της: ''Υπέροχη πρεμιέρα, υπέροχη νύχτα! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Αύριο πάλι μαζί...''


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: