Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Eλένη Μενεγάκη βρήκε τον τίτλο της εκπομπής της!


Η μετακόμισή της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, έφερε αναταραχή στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.
Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αλλάξει ζώνη και να αποσυρθεί από την πρωινή ζώνη και να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης κάθε μεσημέρι. Δεν ήταν όμως, μόνο η αλλαγή της ζώνης που αποφάσισε να κάνει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να σηκώσει τα… μανίκια και να δουλέψει όπως παλιά και να αφήσει πίσω της τον «Καφέ με την Ελένη». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τουNewsit ο καινούργιος τίτλος της μεσημεριανής εκπομπής του ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη θα είναι «Ελένη». Έτσι απλά…! Χωρίς «Καφέδες» και άλλα σε αυτόν…! 

Κι εδώ που τα λέμε το όνομα «Ελένη» είναι αρκετά δυνατό ως brand name για να είναι και ο τίτλος της καινούργιας εκπομπής που σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η «Ελένη» θα είναι μία μεσημεριανή εκπομπή με πολλές στήλες και αρκετούς συνεργάτες που θα έχουν όλοι τους τα θέματά τους και δεν θα είναι μία ακόμα εκπομπή με πάνελ. 

Στην παρέα θα είναι βεβαίως ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Θωδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Άσυ Μπήλιου ενώ ένα καινούργιο πρόσωπο που θα αναλάβει τα μουσικά νεανικά θέματα είναι ο Άλεξ Κάβδας που ήταν στο MTV.Αν μάλιστα συντονιστείτε απόψε στον ALPHA θα δείτε το τρέιλερ της «Ελένης» να κάνει πρεμιέρα καθώς, αυτήν την ώρα βρίσκεται στο μοντάζ. Όσο για την πρεμιέρα της «Ελένης», όπως σας έχουμε πει, θα γίνει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει παιχνίδι το μεσημέρι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: