Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλεις flat, sexy κοιλιά; Δες τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις για να δεις αποτελέσματα άμεσα...


Θέλεις τέλειους, σέξι κοιλιακούς; Βαρέθηκες να ρουφάς την κοιλιά σου; Ζηλεύεις όταν βλέπεις γυναίκα με επίπεδη κοιλιά; Τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για αυτό; Πόσο αποφασισμένη είσαι να αποκτήσεις flat κοιλιά; 

 
20 λεπτά τη μέρα, 3 φορές την εβδομάδα αρκούν για να δεις γρήγορα διαφορά στην κοιλιά, αλλά και σε όλον τον κορμό συνολικά. Ο personal trainer Μιχάλης Μυλωνάκης θα σου δείξει πως θα εκτελέσεις αποτελεσματικά κάθε άσκηση βήμα-βήμα! 

Δες τις ασκήσεις παρακάτω και ξεκίνα τη γυμναστική. "Η προπόνηση αυτή μπορεί να είναι και συνεχόμενη, δηλαδή η μια άσκηση πίσω από την άλλη χωρίς διάλειμμα! Ξεκουράσου για 2-3 λεπτά και επανάλαβε τον κύκλο για 2 φορές ακόμα" εξηγεί ο Μιχάλης Μυλωνάκης. 



Στηρίξου με τα δύο χέρια τεντωμένα στο ύψος του θώρακα και κατέβα αργά προς τα κάτω με σκοπό οι αγκώνες σου να σχηματίσουν γωνία 90ο. Ανέβα πάλι προς τα πάνω αργά. 

Tips για αρχάριες: Αν είσαι αρχάρια αντί να στηρίζεσαι στις μύτες των ποδιών σου, ακούμπησε τα γόνατά σου στο έδαφος

Κάνε 7-10 επαναλήψεις από την ίδια άσκηση.  



Από τη θέση αυτή, επικέντρωσε στο σημείο της μέσης! Σήκωσε όλη τη λεκάνη ώστε το σώμα να έρθει στην ευθεία από το κεφάλι έως τα πέλματα των ποδιών. 

Tips για αρχάριες: Για να βρεις την ισορροπία σου, δοκίμασε αρχικά να κάνεις την άσκηση με ένα πόδι ακριβώς μπροστά από το γόνατο του άλλου. 

Μείνε σε αυτή τη θέση για 30 - 45 δευτερόλεπτα -ανάλογα με το επίπεδό σου


 
Στηρίξου με τα δύο χέρια τεντωμένα στο ύψος του θώρακα και τα πόδια στις μύτες των ποδιών. Φέρε το δεξί γόνατο γρήγορα μπροστά, κοντά στον δεξί σου αγκώνα (χωρίς να ακουμπάει στο έδαφος). Την ώρα που κάνεις την κίνηση αυτή, φρόντισε να εκπνέεις, βγάζοντας πολύ αέρα! 
 
Κάνε το ίδιο και με το αριστερό γόνατο. Κάνε 10-20 επαναλήψεις.
 

 
Για να εκτελέσεις αυτήν την άσκηση ξαπλώσε με το κεφάλι προς το έδαφος. Στηρίξου στους αγκώνες μακραίνοντας όλο το σώμα από τις φτέρνες μέχρι το κεφάλι. Σε όλη τη διάρκεια της άσκησης σπρώξε δυνατά το πάτωμα με τους αγκώνες, τους πήχεις, αλλά και τις γροθιές σου. Η κοιλιά είναι ενεργή, πιέζοντας τον αφαλό προς την πλάτη. 

Μείνε στη θέση για 30-45 δευτερόλεπτα -ανάλογα με το επίπεδό σου
 
 

 
Γονάτισε πάνω σε ένα στρωματάκι ή πετσέτα για να μην τραυματίσεις τα γόνατά σου. Οι μύτες των ποδιών ακουμπούν στο πάτωμα και η πλάτη είναι σε ευθεία θέση. Σήκωσε το δεξί πόδι και ακούμπησε το πέλμα μπροστά. Κράτησε την πλάτη στην ευθεία και τα χέρια ελεύθερα στο πλάι. Σήκωσε και το αριστερό πόδι με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα και τον κορμό να παραμένει στην ευθεία. Επίστρεψε πίσω με το δεξί γονατο να ακουμπά στο έδαφος. Η άσκηση γίνεται με συνεχή ροή και χωρίς να σταματάς...

Κάνε 7 με 10 επαναλήψεις από τη συγκεκριμένη άσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: