Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

H Eλένη Μενεγάκη «ευρωφονιάς»!


H Eλένη Μενεγάκη «ευρωφονιάς»!
Ποια αποκάλεσε «ευρωφονιά» την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη?


Η αποκάλυψη που έγινε στο δελτίο του Star, σχετικά με το επίδομα τρίτεκνης μητέρας που εισέπραξε η Μενεγάκη, απολύτως νόμιμα, το 2010 από τον ΟΓΑ, το ποσό των 3.192,99 προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.


Η τηλεκριτικός Μαρίνα Πετρούτσου, της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί την Ελενίτσα. Και την κατακεραυνώνει μέσα από τη στήλη της: «Τελικά η γυναίκα είναι απίστευτος ευρωφονιάς!

Δεν αφήνει ούτε λεπτό του ευρώ να πέσει κάτω...» Η τηλεκριτικός συνεχίζει καυστικά και συνεχίζει να την ειρωνεύεται: «Βρε μπας και η λύση να σωθούμε από τη χρεοκοπία είναι να τη βάλει ο GAP στη θέση του Μπένι;

Από τη μία το μυαλό της θα γεννοβολάει ιδέες πώς να μαζέψουν χρήμα κι από την άλλη με την ομορφιά, την τσαχπινιά και το νάζι της θα τους τουμπάρει τους γερομπαμπαλήδες της τρόικας...»

Η Πετρούτσου, όμως, με γλώσσα που «σπάει κόκαλα» αναφέρει και την παλιότερη κόντρα της Ελένης με το κανάλι του Star: «Τι είναι η εκδίκηση;

Ένα πιάτο που τρώγεται όχι κρύο, αλλά κατεψυγμένο Αυτό είχε στο μυαλό του ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος ποτέ δεν «χώνεψε» το πρόστιμο που του έριξε το ΕΣΡ, μετά από προσφυγή της ίδιας της τηλεπαρουσιάστριας και της τη φύλαγε.

Χθες λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, της το ανταπέδωσε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: