Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Heidi Klum! Πώς έχασε τα 20 κιλά μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη;


Πλησιάζει τα 40, έχει ήδη 4 υπέροχα παιδιά κι όμως... παραμένει φρέσκια, σέξι και αδύνατη όπως όταν την πρωτοσυνατήσαμε στις πασαρέλες. Η Heidi Klum είναι σίγουρα μοντέλο!
Μοντέλο προς μίμηση για γυναίκες που θέλουν να διατηρούν τη σιλουέτα τους, χωρίς να το παρακάνουν. Άλλωστε όπως η ίδια αναφέρει, δεν θα ήθελε να μην έχει καθόλου λίπος επάνω της. Το "σκελετωμένο" πρόσωπο προσθέτει τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια σε μια γυναίκα. 

Διάβασε όλα τα fitness μυστικά της...

Τα μυστικά διατροφής της

“Είναι must για μένα να ξεκουράζομαι αρκετά και να τρώω υγιεινά. Προσπαθώ να πίνω τρία μεγάλα μπουκάλια με νερό κάθε μέρα. Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά, κάτι που κάποιες φορές είναι σκληρό! Δίαιτες; Όχι για μένα!" σημειώνει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα. 

Λατρεύει να τρώει σπιτικό φαγητό της μαμάς, αλλά και της γιαγιάς. “Η sauerkraut σούπα τα 'σπάει'. Αλλά λατρεύω και την σούπα σπανάκι, τη σούπα από φασόλια και άλλες σπιτικές συνταγές. Α, να μην ξεχάσω τις λαχταριστές πατάτες της γιαγιάς Leni και την πατατοσαλάτα της. Για γλυκό, μαύρη γυκόριζα και παγωτό φουντούκι είναι μεταξύ των αγαπημένων μου" εξηγεί! 

Βέβαια, κανείς δεν θα ξεχάσει τα ιστορικά της come back ύστερα από κάθε εγκυμοσύνη – 4 έχει μέχρι στιγμής – επιστρέφοντας στην πασαρέλα της Victoria's Secret το ίδιο εντυπωσιακή και αδύνατη. Μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη επέστρεψε στα φυσιλογικά της κιλά σε μόλις δύο μήνες χάνοντας 20 ολόκληρα κιλά.
Εκείνη την περίοδο των δύο μηνών, για να επιστρέψει στην δουλειά ακολουθούσε το παρακάτω πρόγραμμα... 



Ακόμη όμως και τότε το διάσημο μοντέλο δεν έμπαινε στη διαδικασία να στερηθεί κάτι. “Αν θελήσω να φάω μια μπανάνα, θα φάω μια μπανάνα!” ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Heidi δεν παρέλλειψε να θηλάσει, τονίζοντας πως με το θηλασμό κατάφερε να χάσει μισό κιλό καθημερινά τις πρώτες μέρες. 

Τι κάνει για γυμναστική
“Είναι ζωτικής σημασία για μένα να κινούμαι. Για το λόγο αυτό έχω personal trainer, ο οποίος συμπληρώνει τα μαθήματα χορού που ακολουθώ” αναφέρει. Ο David Kirsh με προπονεί τακτικά στο γυμναστήριο της Madison Square. 
H Klum περνούσε την περίοδο μετά την γέννα τα πρωινά της κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσεις, yoga και ένα είδος μποξ το shadow boxing. 
O φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο πάρκο της Νέας Υόρκης να κάνει yoga μαζί με φίλους.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερη καρδιαγγειακή άσκηση και 45 λεπτά διάδρομο και ελλειπτική προπόνηση. “Από τις 3 πρώτες μέρες είχε χάσει σχεδόν 5 εκατοστά από τη μέση της” αναφέρει ο προσωπικός της γυμναστής. 

Οι συμβουλές της σε σένα!
Μπορεί η μεταμόρφωσή της να ήταν θεαματική, η Heidi όμως δεν είναι οπαδός του skinny super model. Για την ακρίβεια θέλει να έχει και λίγο κρέας πάνω της όπως χαρακτηριστικά λέει. “Μην τρελαίνεσαι να είσαι πολύ αδύνατη! Είναι πάντα καλύτερο να έχεις και λίγο κρέας πάνω σου. Αν δεν μένουν παρά μύες, θα καταλήξεις με σκελετωμένο πρόσωπο, που θα σε δείχνει τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία σου”



Τέλος, η Heidi προτείνει να πίνεις πολύ γάλα. Φωτογραφήθηκε πριν από λίγο καιρό για διάσημη καμπάνια στην Αμερική με τίτλο Got Milk? Πρόκειται για μια εκστρατεία στις ΗΠΑ να συνηθίσουν οι καταναλωτές να πίνουν γάλα, στα πλαίσια της οποίας δεκάδες επώνυμοι φωτογραφίζονται με το χαρακτηριστικό λευκό “μουστάκι” από γάλα. 

“Είναι καλό να υπενθυμίζει κανείς στους ανθρώπους να πίνουν περισσότερο από αυτό το καλό λευκό πράγμα που λέγεται γάλα! Μην το ξεχνάς! Είναι φυσικό και καλό για σένα. Εγώ πίνω πάντα στο σπίτι, όπως και τα παιδιά μου!” αναφέρει η Heidi Klum







Δεν υπάρχουν σχόλια: