Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο γιος της Λάτση παραγωγός στο Hollywood! Ξοδεύει για μία μόνο ταινία 10 εκατ. δολάρια!


Έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει το Hollywood. Αλλά όχι σαν ηθοποιός αλλά σαν παραγωγός.
Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος ξοδεύει 10.000.000 δολάρια για μια και μόνο παραγωγή ταινίας.

Μάλιστα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία έχουν επιστρατευτεί οι καλύτεροι του χώρου για την νέα ταινία που υπογράφει ο γιος της Μαριάννας Λάτση. Η ταινίας έχει τίτλο "Backmack" και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε έναν χρόνο περίπου. 

Σκηνοθέτης είναι ο Μάρκους Νάισπελ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του πολύ μεγάλες επιτυχίες, όπως το ριμέικ του "Παρασκευή και 13" το 2009 και τη φετινή πολυσυζητημένη ταινία "Κόναν ο βάρβαρος", με πρωταγωνιστή τονΤζέισον Μομόα.



΄Οσον αφορά στα γυρίσματα, αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν στην αρχή της νέας χρόνιας καθώς αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη επαφές με τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Αυτό που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι το budget που έχει διατεθεί για την συγκεκριμένη ταινία το οποίο και ανέρχεται στα 10.000.000 δολάρια, όπως ανακοίνωσε η έγκυρη κινηματογραφική ιστοσελίδα imdb.
Αυτό που σημειώνουν κάποιοι σαν παρατήρηση είναι ότι το ποσό είναι σχεδόν αστρονομικό και ότι με ένα τέτοιο ποσό θα γυρίζονταν στην Ελλάδα ταινίες για δύο σεζόν. Άρα, κάποιοι εύλογα αναρωτιόνται γιατί σε καιρούς κρίσης ο Πάρις Κασιδόκωστας δεν ενισχύει τις εγχώριες παραγωγές και την πατρίδα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: