Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια είναι τα ζευγάρια που θα πουν... κι ένα τραγούδι στο "Just the two of us" ;


Ενας μήνας και κάτι μας χωρίζει πια πριν από την ημέρα ή μάλλον πριν από την... νύχτα που το Mega θα τραβήξει την αυλαία του βραδινού του προγράμματος και θα μας παρουσιάσει όλα τα πρότζεκτ εκείνα που τους τελευταίους μήνες "μαγειρεύονταν" στο κανάλι της Μεσογείων. 


Ενας μήνας και κάτι μας χωρίζει με άλλα λόγια από την στιγμή που θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, το ολοκαίνουργιο prime-time του Μεγάλου Καναλιού. Ενα prime-time πτωχό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές - λόγω κρίσης βεβαίως βεβαίως - πλην τίμιο ,όμως, μιας και οι άνθρωποι της Μεσογείων έχουν προσπαθήσει να μας σχεδιάσουν και να μας προσφέρουν ένα πρόγραμμα όσο το δυνατόν πληρέστερο. 

Σε αυτό το πρόγραμμα όπως εδώ και καιρό σας έχω πει, θα συμπεριλαμβάνεται και η δεύτερη έκδοση του "Just the two of us" ! Το επιτυχημένο σόου του καναλιού βρίσκεται πια στην τελική του προετοιμασία, με τα υποψήφια ζευγάρια που... θα πουν κι ένα τραγούδι, αυτές τις ημέρες να ετοιμάζονται να υπογράψουν και το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας, με την παραγωγή της εν ΄λόγω εκπομπής.

Ετσι, μπορεί ακόμα κανείς και τίποτα να μην έχει οριστικοποιηθεί επίσημα - μιας και είπαμε συμβόλαια ακόμα δεν έχουν υπογραφεί - ,όμως, τα πιθανά ζευγάρια που θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα από Νοέμβρη έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την... βόλτα τους σε όλα τα Μέσα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" τα μικρόφωνα ανά χείρας πιθανότατα θα πιάσουν οι παρακάτω, αν και το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω για κανέναν, μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου η επίσημη ανακοίνωση ή παρουσίαση αν θέλετε, του καναλιού. Εχουμε και λέμε ,λοιπόν, έχοντας πάντα βέβαια, τις επιφυλάξεις μου... 

Κέλλυ Κελεκίδου - Μάρκος Σεφερλής
Τάμτα - Πέτρος Μπουσουλόπουλος
Κωνσταντίνος Αργυρός - Βάνα Μπάρμπα
Γιώργος Σαμπάνης - Μάντυ Λάμπου
Ευριδίκη - Νίκος Γαλανός
Λούκας Γιώρκας - Όλγα Φαρμάκη
Γιώργος Παπαδόπουλος - Ράνια Θρασκιά
Γιώργος Τσαλίκης - Αγγελική Νικολούλη
Πάνος Μουζουράκης - Κατερίνα Ζαρίφη
Κρυσταλλία - Σπύρος Χαριτάτος
Στέλλα Καλή - Αλέξανδρος Παρθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια: