Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δες το βίντεο του νέου αρώματος L'Homme Libre του YSL! Πρωταγωνιστεί ο sexy σύντροφος της Natalie Portman!


Είναι το αγόρι της Natalie Portman. Aλλά πέρα από αυτό, ο Benjamin Millepied είναι πολλά πολλά ακόμη:
καταξιωμένος χορογράφος, ο άνθρωπος πάνω στον οποίο στηρίχθηκαν όλες οι χορογραφίες της ταινίας "Μαύρος Κύκνος", δάσκαλος της Natalie Portman (της δίδαξε πιρουέτες και πολλά ακόμη!), πατέρας του παιδιού της και προσφάτως το κεντρικό πρόσωπο του οίκου YSL για ένα νέο λανσάρισμα. 

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο ανδρικό άρωμα L'Homme Libre που κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα τον Οκτώβριο. Ένα άρωμα φρέσκο, ξυλώδες και αρρενωπό, κλεισμένο σε μπλε ημιδιαφανές μπουκάλο με το χαρακτηριστικό εξαγωνικό καπάκι- σήμα κατατεθέν της σειράς αρωμάτων L'Homme! Η Νatalie Portman και ο Benjamin Millepied στο κόκκινο χαλί...


Η καμπάνια του νέου αρώματος L'Homme Libre του οίκου YSL με πρωταγωνιστή τον Benjamin Millepied!

Δες τα βίντεο! 
Δες το διαφημιστικό της νέας αρωματική δημιουργίας του οίκου YVES SAINT LAURENT-L’HOMME LIBRE, όπου πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος και χαρισματικός Benjamin Millepied. Τη σκηνοθεσία του διαφημιστικού έχει κάνει ο πολυβραβευμένος Alejandro González Iñárritu (ταινίες του ιδίου: Amores Perros, 21 Grams, Biutiful). Επίσης, παρακάτω θα βρεις και σκηνές από το making of όπως επίσης και συνέντευξη του ίδιου! 

Η τηλεοπτική καμπάνια που δεν πρέπει να χάσεις! 


Making of


H συνέντευξη του Benjamin

Δεν υπάρχουν σχόλια: