Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Milan Fashion Week!Δες τα πιο σημαντικά show και μάθε τι προτείνουν οι οίκοι για το επόμενο καλοκαίρι...


Tα Fashion Weeks δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αφού εκκρεμεί το Παρίσι που είναι ο τρίτος σημαντικότερος προορισμός όσον αφορά στη μόδα. Τρίτος σύμφωνα με το παγκόσμιο πρόγραμμα των fashion weeks, πρώτος όσον αφορά στη σημαντικότητα των συλλογών που βλέπεις. 


Δεύτερη όμως, και ίσως η πιο θηλυκή και trendy πρωτεύουσα μόδας είναι το Μιλάνο. Και η γιορτή εκεί ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού έχει στο ενεργητικό της κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα, που και διαμορφώνουν τη μόδα και δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το αγοραστικό τους κοινό. 

Το Queen Secret λοιπόν που θέλει να σε κρατάει πάντα ενήμερη για το τί γίνεται στον κόσμο της μόδας σου παρουσιάζει τα catwalks από τους πιο σημαντικούς οίκους. 
Μην χάσεις την ευκαιρία να καθίσεις αναπαυτικά στη καρέκλα σου και να απολαύσεις τα πιο έντονα, ζωηρά και θηλυκά ρούχα που προτείνουν για το ερχόμενο καλοκαίρι οι Ιταλικοί οίκοι.Μέχρι το επόμενο ταξίδι στην πόλη του φωτός, arrivederci!


Prada 

Τα ρούχα του οίκου Prada είχαν πολύ γλυκά χρώματα με τα εμπριμέ και τα tribal σχήματα να μαγνητίζουν. Είναι ίσως η collection που θα συζητηθεί περισσότερο αφού τα κορίτσια με τις ψηλόμεσες φούστες και τα κοντά μπλουζάκια απλά σε μαγνητίζουν. 




Versace

Ο οίκος Versace με απαλές αποχρώσεις στα ρούχα και στα φορέματα χρησιμοποίησε χρυσές λεπτομέρειες ώστε να αναδείξουν και να διακοσμήσουν τα πολύ κομψά ρούχα της σεζόν. 




Gucci

Ο οίκος Gucci συνεχίζει την τελευταία του διάθεση, να δημιουργεί ρούχα με αρκετά επιβλητική θηλυκότητα. Ψηλόμεσα παντελόνια, φορέματα με κρόσσια και το χρυσό να έχει τον πρώτο λόγο. 




Fendi

Ο οίκος Fendi με ξεκάθαρη την ρίγα ως επιλογή του για την εποχή δημιούργησε ρούχα δροσερά, ανάλαφρα και πολύ κομψά. 




D&G

Η τελευταία collection D&G ήταν αρκετά εντυπωσιακή με έντονες χρωματικά αντιθέσεις. Ανάμειξη πολλών διαφορετικών υλικών στα ρούχα και τα ψηλόμεσα παντελόνια, φορέματα και σορτς να δίνουν δυναμικά το "παρών". 




Dolce&Gabbana
Oι Dolce&Gabbana θύμισαν πολλά διαφορετικά στιλ από προηγούμενες collection σε ένα show. Προτείνει τα φρούτα, τα πλαστικοποιημένα υφάσματα και τις λεπτές μαργαρίτες στα λουλούδια. 




Salvatore Ferragamo
Έντονα φωτεινά χρώματα και θηλυκές γραμμές. Ενώ από την συλλογή δεν λείπει το καρό που είναι έντονο και στην χειμερινή σειρά. 



Emilio Pucci
Ένα περίεργο αλλά αρκετά ενδιαφέρον μείγμα που ενώ σε προδιαθέτει για κάτι πολύ sexy συνειδητοποιείς χαζεύοντας πως έχουν έντονα bohem στοιχεία. 




Marni

Στον οίκο Marni αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το πολύ θηλυκό κόψιμο από τις μπλούζες αλλά και τα κομψά αξεσουάρ που προτείνει. 




Just Cavalli

Φαντασμαγορικά κρόσσια, γούνινα σακάκια και παστέλ αποχρώσεις σε ρούχα που έχουν ως κεντρικό άξονα τη θηλυκότητα. 



Bottega Veneta
Εάν υπάρχει ένα οίκος να προδίδει την Ιταλική κομψότητα αυτός είναι ο οίκος Bottega Venneta. Ό, τι πιο chic για την καλοκαιρινή σεζόν είναι τα ρούχα του σε ίσια γραμμή και οι απόλυτα απλή διάθεση σε ό,τι κι αν κάνει. Αγαπάμε πολύ τα πέδιλα σε άσπρο, κίτρινο, μαύρο.




Emporio Armani

Το άσπρομαυρο στοιχείο είναι διάχυτο με καπέλα, πλατφόρμες και τσάντες φακέλους προδίδοντας μια αρκετά γεωμετρική γραμμή για την νέα σεζόν. 




Blumarine


Για κάποιο λόγο όταν σκέφτομαι την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα τις Ιταλίδες τις φαντάζομαι να φοράνε τα απόλυτα κοριτσίστικα φορέματα του οίκου Blumarine. Αγαπάμε πολύ τη συλλογή αφού μπορεί να υιοθετηθεί πολύ εύκολα.




Dsquared2

Οι Dsquared2 με τη γνωστή young and trendsetter διάθεσή τους διαμορφώνουν ένα πιο casual σκηνικό και διάθεση στην Ιταλική βιομηχανία ρούχων. 




Roberto Cavalli

Χρυσά σακάκια, leopard μακριά φορέματα και μια διάθεση αρκετά πιο χειμωνιάτικη και βαριά από ότι επιβάλλει το ανάλαφρο μεσογειακό μας καλοκαίρι. 




Missoni

Έντονα χρώματα, φούστες σε ανοιχτή γραμμή που έδιναν μια πολύ ανάλφρη διάθεση ενώ οι πολλές στρώσεις υφάσματος σου φτιάχνουν το κέφι και σε κάνουν να θέλεις να σηκωθείς και να χορέψεις! Δώσε προσοχή στις κομψές βεντάλιες, στα γυαλιά αλλά και στα τόσο χαριτωμέμα παπούτσια της σειράς. 




Moschino
Το show ξεκινάει και σε καθίζει! Θέλεις να δεις όλα τα σύνολα... τι γίνεται παρακάτω βρε αδερφέ. Χρυσά κουμπιά, κοσμήματα και αξεσουάρ να κοσμούν τα ρούχα. Ιδιαίτερα καπέλα και μια διάθεση αρκετά retro που αρέσει όμως πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: