Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος θα βρεθεί στο τιμόνι του "Πρωινού Mou" ;


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του "Πρωινού Mou" στο Mega, προκειμένου τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου, όπου και προγραμματίζεται για να γίνει και η φετινή πρεμιέρα της εκπομπής. 

Ετσι, αυτές τις ημέρες αναμένεται να λήξει και το θέμα για το ποιος θα αναλάβει αυτό τον χειμώνα το τιμόνι της εκπομπής, μιας και ως γνωστόν μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καφάτου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν μείνει άνευ αρχισυντάκτη ! 

Και όπως σας είχα γράψει προ ημερών, παρά τις προτάσεις που είχε κάνει το ζευγάρι στο κανάλι για να βρεθεί σε αυτό το πόστο δημοσιογράφος... εξω-Megaλικός, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία... εσω-καναλική επιλογή μιας και δεν είναι καιρός για επιπλέον έξοδα. 

Απ ΄ότι όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο πόστο το πιο πιθανό είναι να δούμε την Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία πέρσι είχε αναλάβει την αρχισυνταξία του "Just the two of us", ενώ στην πρωινή ζώνη του καναλιού είχε ξανά βρεθεί την εποχή των... "Πεντάμορφων", δηλαδή, την εποχή του Νίκου Παπαδάκη και της παρέας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: