Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλάζει η ημέρα πρεμιέρας του "Πρωινού Mou" !



Τι κι αν το λένε όλοι; Τι κι αν οι πάντες πίστευαν και διέδιδαν πως το φρέσκο "Πρωινό Mou" δια χειρός Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά θα σερβιριζόταν ζεστό-ζεστό για πρώτη φορά φέτος την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου; Τελικά τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι... Οχι, ο Γιώργος και η Φαίη δεν θα βρίσκονται στον αέρα του Mega από τα μέσα του επόμενου μήνα... 

Και αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα, το... ραντεβού άλλαξε ! Ναι, η ημέρα πρεμιέρας του "Πρωινού Μou" σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν εδώ στο "T-Life" και συγκεκριμένα στα αυτάκια μου, λένε άλλα... Και για να μην σας κουράζω, σας αποκαλύπτω την ημέρα πρεμιέρας του πρωινού του Μεγάλου Καναλιού. Η ημέρα πρεμιέρας για την δεύτερη χρονιά των παιδιών στο Mega, θα είναι η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, μιας και οι Megaλικοί, αποφάσισαν να πιάσουν δουλειά μια ώρα αρχύτερα. 

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, από σήμερα θα ξεκινήσει και η προβολή του διαφημιστικού τρέιλερ της εκπομπής. Και συγκεκριμένα το ολοκαίνουργιο τρέιλερ του Γιώργου και της Φαίης θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας το βράδυ στις 9.00, αμέσως μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. 

Και όπως σας είχα γράψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το φετινό τρέιλερ των παιδιών θα είναι... άκρως παιχνιδιάρικο ! Με άλλα λόγια; Δεν θα είναι τόσο... σκέτο και λιτό όπως ήταν πέρσι. Φέτος ο Γιώργος και η Φαίη αποφάσισαν να... παίξουν μεταξύ τους και να γυρίσουν ένα τρέιλερ με πολύ, πολύ χιούμορ. Μάλιστα, όπως μου είπαν καλά γνωρίζοντες, η βασική ιδέα του τρέιλερ, είναι η Φαίη και ο Γιώργος να... την λένε ο ένας στον άλλο, για ότι χαλάει τον έναν, στην σχέση του με τον άλλον !

Δεν υπάρχουν σχόλια: