Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Oι κοσμικοί πλημμύρισαν τις Σπέτσες!


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στις 9 Σεπτεμβρίου το παλιό και το νέο λιμάνι των Σπετσών πλημμύρισαν από τα εκατοντάδες σκάφη που έφεραν στο νησί σχεδόν όλοι την κοσμική Αθήνα.


Οι σαραντάμετρες θαλαμηγοί φιλοξενούσαν τουλάχιστον 20 άτομα η καθεμία ενώ τα ξενοδοχεία όπως το θρυλικό "Poseidonion" ήτανε fully booked εδώ και πολύ καιρό. Κι αν αναρωτιέσαι ποιός ήταν ο λόγος όλης αυτής της κοσμοσυρροής να σε ενημερώσω πως ήταν το διήμερο της Αρμάτας. 

Έτσι λοιπόν οι εφοπλιστές καθώς και όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, έζησαν το απόλυτα γκλαμουράτο lifestyle με τον Χάρη Βαφειά και τον Νικόλα Γιγουρτάκη να έχουν φτάσει με το σκάφος  του Χάρη Βαφειά και να ξεκινούν τη νύχτα τους με ποτά στο σκάφος και να συνεχίζουν με σαμπάνιες στο club Guzel. Μέσα στο μαγαζί βρισκόταν και ο Σωκράτης Κόκκαλης ο junior με την παρέα του αλλά και το ζεύγος Βασίλη και Ρόη Αποστολοπούλου. 

O Δάκης Ιωάννου με το "Guilty" ήτανε στο νησί, όπως, και ο Θέμης Πετράκης με το Τ-2 αλλά και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά που έμεινε στο σκάφος της κόρης της Αλεξάνδρας και του συζύγου της, Νίνου Γιαννακόπουλου. Ενώ δεν έλειψαν και νεαροί θαμώνες. Ο εφοπλιστής Νίκος Ευθυμίου με την σύζυγο του Ελένη, ο Βασίλης και η Μαρίνα Θεοχαράκη που έκαναν βόλτες στη Ντάπια όπως και ο Ζήσης Μπουκουβάλας με την Άλκηστη Πρίνου.


Στο νησί επίσης βρέθηκαν ο Τζώνης Καλημέρης που φιλοξένησε στο σκάφος "Kalamaraki" τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού και το ζευγάρι, Σοφία Βαχάρη και Κώστα Τσουβελακάκη. Ενώ σε πολύ μικρή απόσταση βρισκότανε η παρέα του Γιώργου Κορωνιά και του Δημήτρη Κοπελούζου  αλλά και της σχεδιάστριας Σήλιας Δραγούμη. 


Ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητοι και η Βάσια Λόη με τον σύζυγο της Νικόλα Μαδιά αλλά και η Νόνη Δούνια που διατηρεί σπίτι στο νησί. Δεν υπάρχουν σχόλια: