Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ηot Stuff! Δες τις βιτρίνες με τα νέα trends και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα!


Είναι πολύ εύκολο να είσαι σωστά ενημερωμένη εάν οργανώσεις και συγκεντρώσεις σε ένα μέρος τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη σεζόν στη μόδα. 


Οι τάσεις δεν είναι πολλές είναι όμως βασικές κι έρχονται να ανατρέψουν την γκαρνταρόμπα σου. Femme Fatale, Androgyny, Print, έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Μπορείς να διαλέξεις ποιά ταιριάζουν καλύτερα με την προσωπικότητα σου και να υιοθετήσεις εάν όχι όλα, στοιχεία τους που θα ανανεώσουν κι εσένα αλλά και τη διάθεσή σου. 

To Queen Secret σου συγκεντρώνει τρία βασικά trends και σου παρουσιάζει κάποια από τα must κομμάτια τους που αξίζει να προσέξεις. 




Γεωμετρία & Χρώμα σε απόλυτο συνδυασμό είναι η νέα hot τάση της φετινής σεζόν. Πρόκειται για μια έκρηξη χρωμάτων σε minimal μονοχρωμίες, αλλά και σε γεωμετρικά σχήματα. Όπως και να αποφασίσεις να τα συνδυάσεις ή να τα φορέσεις αξίζει να αποκτήσεις ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν.



Rock & Androgyny Look! To νέο androgyny look περιλαμβάνει rock διάθεση σε συνδυασμό με κλασικές γραμμές. Υιοθέτησε κι εσύ την πιο extreme τάση της φετινής σεζόν και άλλαξε στιλ και mood!



Τολμηρά Εμπριμέ! Τυπώματα και για τη φετινή σεζόν Αutumn - Winter δίνοντας έναν άλλον αέρα στις εμφανίσεις σου, καθώς υιοθετούν το νέο τύπο "κολάζ". Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει μέσα από τις εξαιρετικές και ενυπωσιακές χρωματικές αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: