Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

S. Johansson: Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της που “κόβουν” την ανάσα!


Σε “καυτά” στιγμυότυπα μπροστά στον καθρέφτη της φαίνεται πως πρωταγωνιστεί η γνωστή σταρ.
Ο λόγος για την μούσα του Woody Allen, Scarlett Johansson που αποτελεί μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αναστατώσε τον αντρικό πληθυσμό με τις σέξυ φωτογραφίες της.
Οι γυμνές φωτογραφίες της Johansson φαίνεται πως ανήκουν στο προσωπικό της αρχείο και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Η γνωστή ηθοποιός δεν γνώριζε τίποτα για τη διαρροή μέχρι και τον Μάρτιο που το TMZ αποκάλυψε πως χάκερς έκλεψαν υλικό από τα κινητά 50 διασήμων κι αναμεσά τους ήταν και το όνομα της Scarlett. Aπό τότε έχει τρομοκρατηθεί από την όλη κατάσταση.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη διάσημη που βλέπουμε να φωτογραφίζεται γυμνή μπροστά στον καθέφτη της, αφού πριν λίγες μέρες και η Demi Moore είχε κάνει ακριβώς το ίδιο.
Δες τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson 
Σύμφωνα με ένα αμερικανικό site οι φωτογραφίες ανήκουν όντως στη Scarlett αφού μπήκε στη διαδιακασία να συγκρίνει μία φωτογραφία με την ταπετσαρία του σπιτιού της που είναι ίδια με αυτή που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.Κι ακόμη μία που δείχνει ότι διακρίνεται όντως το τατουάζ που έχει στο δεξί χέρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: