Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Sarah Jessica Parker τρώει τα πάντα, λέει! Και παραμένει αδύνατη. Πώς;


Τη λατρέψαμε... με σορτσάκι, με μίνι, με μάξι, με στενό, με φαρδύ, με οτιδήποτε. Είναι η γυναίκα που μπορεί να φορέσει και να υποστηρίξει τα πάντα. Τη βοηθάει όμως και το σώμα της, ε; Πάντα αδύνατη, πάντα γυμνασμένη... Τι κάνει;  

Ποια δίαιτα ακολουθεί και τι γυμναστική προτιμά; Μάθε όλα τα μυστικά της... 

Σε συνέντευξή της για το Αμερικάνικο People αναφέρει αφοπλιστικά“Τρώω τα πάντα”. “Είμαι απλά ένας καλοφαγάς. Αν είναι δωρεάν, ειλικρινά θα φάω τα πάντα”!, “Μόνο χθες το βράδυ έχω φάει μπριζόλα και παϊδάκια, ψητό κοτόπουλο, λίγο κασουλέ και μερικά γλυκάκια προφιτερόλ. Λίγο παγωτό και cheesecake”! Μια μέρα πριν “έφαγα δύο διαφορετικές γεύσεις τάρτας, ένα τοστ, μια μπανάνα, ένα φλιτζάνι καφέ και μπάγκελ με τυρί κρέμα. Α, και ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι”

Το φαγητό είναι ιεροτελεστία για όλη την οικογένεια άλλωστε. Είναι χαρακτηριστικό πως εκείνη και ο αγαπημένος της σχεδιάζουν πάντα την ώρα του φαγητού... το επόμενό τους γεύμα.

Ένα πράγμα μόνο δεν καταναλώνει πολύ. Αλκοόλ. “Απλά δεν είμαι και κανένας σπουδαίος πότης. Δεν μου ταιριάζει. Σε ειδικές περιστάσεις θα πιω ένα ποτήρι κρασί”

Το μυστικό διατροφής της
Όπως η ίδια ισχυρίζεται είναι ευλογημένη με ένα υψηλό μεταβολισμό. Είναι μάλλον θέμα “προδιάθεσης” όπως η ίδια αναφέρει. Όσο για γυμναστική, αρκεί όπως λέει να τρέχει συνεχώς στην Νέα Υόρκη με τα τρία της παιδιά.

Everyday Exercise
H SJP πιστεύει πως μπορείς να βρεις παντού ευκαιρίες για να γυμναστείς, χωρίς να χρειαστεί να πηγαίνεις απαραίτητα στο γυμναστήριο. Άλλωστε το σύνθημά της είναι “Καθημερινή άσκηση”, δηλαδή να βλέπει κανείς τις καθημερινές του υποχρεώσεις σαν ευκαιρία για γυμναστική. Αυτές είναι οι συμβουλές της:

- Περπάτησε αντί να πάρεις το αυτοκίνητο ή κάποιο ταξί για να πας στη δουλειά ή σε κάποιο ραντεβού.

- Πάρε τις σκάλες για τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Η ίδια  όποτε έχει την ευκαιρία θα πάρει τις σκάλες και όχι το ασανσέρ για να ανέβει ή να κατέβει κάποιον όροφο.

Η ζωή σαν single στην Νέα Υόρκη
Πριν αποκτήσει και τα τρία παιδιά η Sarah Jessica Parker ήταν πιο συχνή θαμώνας των γυμναστηρίων της Νέας Υόρκης. Παρακολουθούσε διάφορα προγράμματα γυμναστικής μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στην θρυλική σειρά Sex & The City. Ο φακός τη συνέλαβε μαζί με την Kristin Davis έξω από γνωστό γυμναστήριο μετά από μια γυμναστική συνεδρία! Αγαπημένη της γυμναστική η Pilates και η Yoga!

Η Sarah και όλοι οι άλλοι

Μπορεί η ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη και τυχερή για τον μεταβολισμό της, όμως ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα της... “χρεώσει” διάφορες διάσημες και celebrity δίαιτες. Είναι όλα πραγματικότητα ή όχι; Ποιος ξέρει; Σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματα θέλουν την πρωταγωνίστρια του Sex & The City να έχει ακολουθήσει στο παρελθόν τη Zone Diet αλλά και τη South Beach Diet. 

Αν εξετάσεις και τις δύο δίαιτες πιο προσεκτικά, τότε θα δεις πως και οι δύο στοχεύουν στην υψηλή κατανάλωση πρωτεΐνης και περιορισμένη κατανάλωση υδατανθράκων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: