Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αδυνάτισμα; Say Squeezy!!!


Ένα νέο εξ ολοκλήρου φυσικό προϊόν αδυνατίσματος ήρθε να δώσει τέλος στις άσκοπες και συχνά επικίνδυνες προσπάθειές σου για απώλεια βάρους.

Το squeezy athletic αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα τελευταία αποτελεσμάτα ερευνών που πραγματοπιήθηκαν από εξιδικευμένους επιστήμονες και ειδικούς στους τομείς της διατροφής και της υγείας.
Βασίζεται αποκλειστικά στο φυσικό, αναποφλοίωτο σιτάρι, από το οποίο έχει αφαιρεθεί σχεδόν ολοκληρωτικά το άμυλο με μια πατενταρισμένη, βιολογική διεργασία απόσπασης που πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών στοιχείων μαγιάς και άπαχου γιαουρτιού.
Το αποτέλεσμα: πολύτιμες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες που αφομιώνονται εξαιρετικά γρήγορα και πλήρως από τον οργανισμό, αφού παρέχονται σε μια διασπασμένη, στην ουσία,  «προ-πεπτική» μορφή.
Επίσης, το squeezy athletic περιέχει φυτικές ίνες (χωρίς άμυλο), ακόρεστα λιπαρά οξέα, πολύτιμες βιταμίνες και μεταλλικά άλατα, στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό στο είδος και στη λειτουργία του ως ένα πλήρες γεύμα απόλυτα ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Μεταξύ άλλων, οι τρεις σημαντικότερες λειτουργίες του Squeezy Athletic είναι οι εξής:

1) βελτίωνει τον μεταβολισμό του οργανισμού μέσω της απόλυτα ισορροπημένης παροχής υδατανθράκων και αμινοξέων
2) επιταχύνει τη καύση λίπους μέσω του εξαιρετικά χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (15,5), ο οποίος ανεβάζει ελάχιστα το δείκτη σακχάρου στο αίμα.
Με αυτόν τον τρόπο δεν διακόπτεται η καύση λίπους ακόμη και κατά της κατανάλωση του squeezy athletic.
Έτσι, οι ξαφνικές επιθέσεις πείνας, που σας ταλαιπωρούν κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών τρόπων δίαιτας, ελαχιστοποιούνται σημαντικά ή, σε πολλές περιπτώσεις, εξαφανίζονται.
3) τροφοδοτεί με πολύτιμη ενέργεια ολόκληρο το σώμα και επιταχύνει την πέψη των θρεπτικών συστατικών που προέρχονται από την ολοκληρωμένη και απόλυτα ισορροπημένη σύνθεση του.



Πως χρησιμοποιείται όμως;
Χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

1η ΦΑΣΗ - ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΑΣΗ
Σ’ αυτή τη σύντομη, αλλά εξαιρετικά σημαντική φάση για την αλλαγή του μεταβολισμού σας, η κατανάλωση τουsqueezy athletic σας απαλλάσει από την ιδιαίτερα δυσάρεστη αίσθηση της πείνας, που είναι και ο κύριος λόγος διακοπής των παραδοσιακών τρόπων δίαιτας. Ταυτόχρονα, διεξάγεται ταχύτατη καύση λίπους και ελάττωση του στις προβληματικές κυρίως περιοχές, γεγονός που θα αισθανθείτε και θα παρατηρήσετε στον καθρέφτη σας άμεσα.
Κατά την εναρκτήρια φάση, διατρέφεστε αποκλειστικά με squeezy athletic για τρεις ημέρες. Αν εμφανιστεί η παραμικρή αίσθηση πείνας, ετοιμάστε αμέσως ένα γεύμα squeezy athletic και καταναλώστε το – η προτεινόμενη δοσολογία κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι περίπου 15-20 κουταλιές της σούπας, μοιρασμένες σε 5 μερίδες. Αναμίξτε 3-4 κουταλιές της σούπας squeezy athletic σε αποβουτυρωμένο γάλα, άπαχο γιαούρτι/φρουτο-γιαούρτι με 2% λιπαρά (ή κάποιο παρόμοιο σκεύασμα χωρίς ζάχαρη) ή απλά αναμίξτε το με νερό.
Η τέταρτη μέρα είναι η «γιορτινή» σας μέρα. Τώρα μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας και να φάτε ό,τι σας αρέσει. Από τη διατροφική πυραμίδα διαλέξτε τα καταλληλότερα για εσάς διατροφικά είδη.
ATHLETIC POINT Ε.Π.Ε - SQUEEZY ATHLETIC - Πώς χρησιμοποιείται το Squeezy Athletic;
Ακολουθούν άλλες τρεις μέρες κατά τις οποίες καταναλώνετε αποκλειστικά με το squeezy athletic, όπως και κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών. Κατόπιν έχετε ξανά μια «γιορτινή» μέρα. Αυτόν το ρυθμό τον κρατάτε μέχρι να πετύχετε το 50% του στόχου σας.

Όσο μεγαλύτερη είναι η συνέπεια με την οποία καταναλώνετε το squeezy athletic, τόσο καλύτερη είναι η τροφοδοσία των ενεργών κυττάρων του σώματος, δηλαδή τόσο καλύτερα λειτουργεί η καύση του λίπους και τόσο περισσότερο ελαττώνονται τα λιποκύτταρα. Αυτό βασίζεται στις μοναδικές ιδιότητες του squeezy athletic: επειδή, πρακτικά, ο δείκτης ινσουλίνης στο αίμα παραμένει ουδέτερος κατά την κατανάλωση του squeezy athletic, η καύση του λίπους κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος λειτουργεί ανεμπόδιστα.
2η ΦΑΣΗ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
Σε αυτή τη φάση, συνεχίζετε να ελαττώνετε το σωματικό σας λίπος και ταυτόχρονα προχωράτε στην τμηματική αλλαγή της διατροφής σας. Στη φάση της σταθεροποίησης επιτρέπεται να τρώτε ένα μικτό γεύμα την ημέρα. Παράλληλα, εξακολουθείτε να τρώτε ότι σας αρέσει κατά τη διάρκεια της «γιορτινής» σας μέρας. Όμως, δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των τροφίμων που προτιμάτε από τη διατροφική πυραμίδα! Είναι σημαντικό το βράδυ να μη καταναλώσετε υδατάνθρακες, αλλά να προτιμήσετε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες. Συνεχίστε να καταναλώνετε τοsqueezy athletic με το γνωστό τρόπο. Όταν πετύχετε να φτάσετε 20%-30% πιο κοντά στον αρχικό σας στόχο, είστε έτοιμοι να περάσετε στην τρίτη και τελευταία φάση.
3η ΦΑΣΗ - ΣΤΟΧΟΣ
Κατά τη 3η φάση η καθημερινή διατροφή σας αλλάζει ριζικά. Η επιθυμία σας για τη σιλουέτα που πάντα θέλατε εκπληρώνεται καθώς έχετε φτάσει στο τέλος του στόχου σας. Στην τελική φάση επιτρέπεται να τρώτε δύο γεύματα την ημέρα. Μπορείτε να συνδυάσετε ζυμαρικά, πατάτες ή ρύζι με άπαχο ψάρι, κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Αποφύγετε σάλτσες με λιπαρά και προτιμήστε σάλτσα από ντομάτα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τη διατροφική πυραμίδα και να προτιμήσετε πρωτεΐνες αντί υδατάνθρακες κατά το βραδυνό σας γεύμα.
Συνεχίστε να καταναλώνετε το squeezy athletic όπως το έχετε συνηθίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: