Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Και με την... βούλα η Νικολέττα Ράλλη "μεσημεριανατζού" στο Star !


Ε ναι ,λοιπόν, το τηλε-συνοικέσιο για το οποίο τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν και ειπώθηκαν τόσα πολλά, ολοκληρώθηκε. Με άλλα λόγια ;
Οντως την μεσημεριανή σκυτάλη στο πρόγραμμα του Star μετά την φυγή της Χριστίνας Λαμπίρη, παίρνει η Νικολέττα Ράλλη. 

Το νεαρό μοντέλο, παύλα ολίγον ηθοποιός και ολίγον παρουσιάστρια έφτασε η ώρα για να βουτήξει στα βαθιά τηλεοπτικά νερά και να δοκιμάσει την τηλεοπτική του τύχη, κατεβαίνοντας στην αρένα του σκληρού, καθημερινού ανταγωνισμού. Βλέπετε, η Νικολέττα καλείται να μας αποδείξει πως έχει και το ταλέντο, αλλά τις δυνάμεις για κάτι τέτοιο. Γιατί πάνω απ ΄όλα η καθημερινή, μεσημεριανή τηλε-αναμέτρηση είναι... κρας-τεστ αντοχών για γερά νεύρα. 

Η Νικολέττα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Star για 1 + 2 χρόνια, αν όλα πάνε κατ ΄ευχήν και το κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα. 

Την αρχισυνταξία στην εκπομπή όπως σας έχω γράψει εδώ και μέρες, αναλαμβάνει η Μαρία Γιαχνάκη, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα κλείσουν οριστικά και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τόσο το πάνελ, όσο και ολόκληρη την εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού έχει ως εξής : 

"... Για τη νέα σεζόν, νέο πρόσωπο, νέα εκπομπή στο Star. Η 28χρονη Νικολέττα Ράλλη, υπέγραψε με το Star συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια 1 + 2, που ισχύει από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2011. Η Νικολέττα θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή από τις 13:30 – 15:45.
 Πολλά ρεπορτάζ, πολλές ενότητες με επίκεντρο τους νέους ανθρώπους και κυρίως το νεανικό, γυναικείο κοινό. Αλλά και η πολιτική, από την άλλη της πλευρά : με τους πολιτικούς να πρωταγωνιστούν σε... διασκεδαστικές και ίσως ατυχείς στιγμές τους.

Η καλλιτεχνική ζωή του τόπου, με τις δραστηριότητες, τις παραξενιές αλλά και τις...γκάφες των εγχώριων celebrities. Στα θέματα, που ενδιαφέρουν την εκπομπή, θα είναι και νέα από τον διεθνή χώρο της show biz. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ένα διάλειμμα για να κάνουμε ανάλαφρο το μεσημέρι με μια ανάσα χιούμορ, χαμόγελου, νεανικής διάθεσης, είναι απαραίτητη.
 
Αρχισυντάκτης η έμπειρη δημοσιογράφος του Star, με 19χρονη θητεία στον χώρο, Μαρία Γιαχνάκη. Επιτελείο δημοσιογράφων του Star, στηρίζει την παραγωγή. Σκηνοθέτης, ο Σάκης Σιάρκος. Διευθυντής παραγωγής, ο Δημήτρης Φίλης.  
 
Προς το παρόν ο τίτλος είναι άγνωστος αλλά οι... υποψηφιότητες είναι πάνω κάτω εκατό!
Θα ενημερώσουμε για τα ονόματα των νέων συνεργατών, που θα πλαισιώνουν και θα σχολιάζουν με τη Νικολέττα Ράλλη. Για την ώρα δεν έχει υπογράψει κάποιος, συζητήσεις πολλές με πολλούς...
 
Η εκπομπή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου εφόσον ετοιμαστούν και τα σκηνικά. 
Η Νικολέττα άρχισε ήδη τις εντατικές πρόβες. Ευτυχώς της αρέσουν όλα τα σπορ. Είναι καλή κολυμβήτρια και ξέρει να κολυμπάει και στα βαθιά. Ξέρει να τα βάζει και με σκληρά υλικά μια και είναι φοιτήτρια Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών..." 

Ασχετο, αλλά μετά απ ΄όλη αυτή την αναλυτικότατη ανακοίνωση, όλα τα λεφτά είναι οι τελευταίες δύο γραμμές, όππυ πραγματικά μας δίνονται πολύτιμες πληροφορίες για την Νικολέττα ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: