Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα στο star η πρεμιέρα του "Μίλα"! Τι μας ετοιμάζει η Τατιάνα


Ήρθε η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας για την Τατιάνα και φυσικά η αγωνία της βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Παρόλο που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, οι πρεμιέρες της προκαλούν πάντα το ίδιο άγχος.
Ένα άγχος δημιουργικό το οποίο διαρκεί μέχρι το πρώτο καλωσόρισμα στους τηλεθεατές. Μετά όλα γίνονται γνώριμα και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά τόσα χρόνια.

Ωστόσο, την Κυριακή, μια μέρα πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Μίλα'" η Τατιάνα ξύπνησε με όλα τα σχετικά συμπτώματα άγχους. "Αυτός ο στομαχόπονος πριν από κάθε πρεμιέρα, δεν αντέχεται. Καλημέρα", έγραψε στην σελίδα της στο twitter. Λίγη ώρα αργότερα, πρόσθεσε: "Εκτός δε από το στομαχόπονο, έχω και ταχυπαλμία. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να το ξεπεράσω; Έχετε κανένα tip;"

Έχει βρει αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους της ιδιαίτερα διασκεδαστικό και αν και"πρωτάκι" στα tweets έχει ήδη κάνει αρκετά. Φυσικά και η ανταπόκριση των followers είναι εξίσου εντυπωσιακή αφού όλοι έσπευσαν να της δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για να μπορέσει να διώξει τις αρνητικές σκέψεις και να χαλαρώσει λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της.



Ποιες από αυτές ακολούθησε η ίδια, θα το μάθουμε σήμερα στις 15:45 μέσα από το αγαπημένο της Staraki, όπως συνηθίζει να αποκαλεί το κανάλι. 

Η Τατιάνα όμως δεν είναι η μόνη από την γυναικοπαρέας που έχει τόσο μεγάλη αγωνία. Ποια από τις 5 κυρίες φοβάται ότι θα λιποθυμήσει στην έναρξη της εκπομπής;  Αυτή το κουίζ ανέβηκε σήμερα στην σελίδα του twitter της εκπομπής και πραγματικά μας κίνησε την περιέργια για το ποια μπορεί να είναι..  Άλλη μία απορία που θα μας λυθεί σήμερα...

Οι γυναίκες άλλωστε τα λένε όλα μεταξύ τους οπότε έχουμε να μάθουμε πολλά φέτος με την Τατιάνα, την  Sunny, τη Μαρία, τη Σοφία και τη Τζούλυ. Οι 5 κυρίες είναι έτοιμες να μιλήσουν ειλικρινά για όλα! Μία μικρή γεύση από τις διαθέσεις τους πήραμε και μέσα από το παιχνιδιάρικο τρέιλερ της εκπομπής.



Ποδαρικό στην εκπομπή θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και μάλιστα το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι είχε πάει η Τατιάνα στην πρεμιέρα της δικής του εκπομπής! 

"Ότι και να μου πούνε δεν μασάω, δεν έχω να κρύψω τίποτα", δήλωσε ο παρουσιαστής! Δεν θα είναι εύκολο όμως να τα βάλει με 5 δυναμικές γυναίκες οι οποίες είναι αποφασισμένες να κάνουν φέτος την ανατροπή...

Το χαρούμενο παρεάκι της Τατιάνας  έχει ήδη ξεκινήσει να περνάει καλά και σίγουρα θα μας κάνουν κι εμάς να περνάμε ακόμα καλύτερα! 

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης... Καλή επιτυχία Τατιάνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: