Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Φεστιβάλ Βενετίας! Δες τις πρώτες εμφανίσεις των stars και ψήφισε την αγαπημένη σου!


Φεστιβάλ Βενετίας. Θα μπορούσε να λέγεται και το party των beauty editors ανά τον κόσμο, όπως εξάλλου κάθε άλλο big event.
Αλλά αυτό ένας λόγος παραπάνω γιατί μας κάνει να πετάμε τα flip flops μας, να βάζουμε στο βάθος της ντουλάπας τα αντηλιακά (ότι γράψαμε, γράψαμε!) και να μιλάμε για κόκκινα κραγιόν, θεαματικά σινιόν ή simply chic half up. 

'Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι περισσότερες stars έχουν επιλέξει να εντυπωσιάσουν με το ρούχο κάνοντας πιο ήσυχες επιλογές σε make up και μαλλιά. Λογικό. Ο φακός των paparazzi πρώτα "πιάνει" την άφιξη στο κόκκινο χαλί και μετά ζουμάρει. 

Σημείωσε ποιες έχουν περάσει μέχρι στιγμής από το κόκκινο χαλί: Cindy Crawford (είχε καιρό να πέσει στο οπτικό μου πεδίο), Diane Kruger ή αλλιώς η απόλυτη των red carpet εμφανίσεων (ok! Γνώμη μου!), η Kate Winslet με τα ενημερωμένα χοντρά φρύδια της, ηMadonnaVittoria Puccini (δεν γνωρίζω αν είναι της γνωστής οικογενείας αλλά μου αρέσει πολύ!). 

Και τώρα σειρά σoυ! Δες παρακάτω την κάθε photo και ψήφισε το αγαπημένο σου look για να δω πόσο συμφωνούμεCindy Crawford


Diane Kruger

Kate WinsletMadonnaVittoria Puccini

Δεν υπάρχουν σχόλια: