Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια καλλυντικά χρησιμοποιεί το top model Bar Rafaeli;


Ήταν το κορίτσι του Leonardo di Caprio μέχρι που στην ζωή του μπήκε η Blake Lively.
Σήμερα είναι απλώς η Bar Rafaeli. Αλλά δεν το λες και λίγο. Για μέτρα: η Bar Rafaeli είναι α) top model β) πανέμορφη γ) πολύ, πολύ sexy. 

Και μια ρητορική ερώτηση: θα ήθελες να είσαι και εσύ α) top model β) πανέμορφη γ) πολύ, πολύ sexy; Ok, το πρώτο είναι δύσκολο αλλά για τα υπόλοιπα η Bar Rafaeli μας δίνει τα φώτα της! Στην ινδική Vogue αυτού του μήνα το top model απαντά στις ερωτήσεις της beauty editor και αποκαλύπτει την λίστα των αγαπημένων της προϊόντων. Ιδού!

Η φιλοσοφία της για την ομορφιά

"Ομορφιά σημαίνει αυτοπεποίθηση! Πρέπει πάντα να χαμογελάς!"

Το μακιγιάζ που αγαπά
"Μου αρέσει το απλό μακιγιάζ και τα φυσικά χρώματα. Ένα ψαλίδι για γυριστές βλεφαρίδες,μάσκαρα Armani και το lip balm της Roc είναι αυτά που χρησιμοποιώ κατά βάση. Για το βράδυ, απλώς τονίζω τα μάτια μου παραπάνω όμως δεν είμαι το κορίτσι που θα φορέσει κόκκινο κραγιόν. Αλλά, ποτέ μην λες ποτέ!". 

Περιποίηση προσώπου
"Θέλω το πρόσωπό μου να αναπνέει ελεύθερα και απομακρύνω το μακιγιάζ από το πρόσωπό μου με την πρώτη ευκαιρία. Μου αρέσει το Midnight Concentration Oil της Khiels. Για την ακρίβεια, είχα διαβάσει ότι το χρησιμοποιεί και η Sarah Jessica Parker και τότε το δοκίμασα κι εγώ". 

Fitness μυστικά
"Πηγαίνω στο γυμναστήριο μερικές φορές αλλά προτιμώ τις εξωτερικές δραστηριότητες όπως το τένις και το περπάτημα". 

Διατροφικά info
"Είναι όλα θέμα ισσοροπίας. Τρώω τα πάντα αλλά στις κατάλληλες ποσότητες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: