Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος YSL Opium;



Την έχεις δει στο Devil Wears Prada, είναι όμορφη και είναι η νέα πρωταγωνίστρια του αρώματος Opium του YSL. Να σε προλάβω: δεν είναι αυτή που νομίζεις! 



Σου θυμίζει κάτι; Πρόκειται για την Emily Blunt η οποία μετά και την συμμετοχή της στο Devil Wears Prada ως γραμματέας είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη. 

Σήμερα δεν θα την αναγνωρίσεις! Δεν με πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά παρακάτω...

Κι ένα mini cv της Emily για να ξέρεις ποια είναι η νέα πρέσβειρα του αρώματος που τυχόν φοράς:
- Η EmilyBlunt έχει καταστεί μία από τις πιο δημοφιλείς και σεβαστές, νέες ηθοποιούς σήμερα. Το πολύπλευρο ταλέντο της, της έχει επιτρέψει να λάμψει σε μια σειρά από πολύ διαφορετικούς ρόλους. Έχει μείνει αξέχαστη η ερμηνεία της Emily, με τον ξεχωριστό ρόλο της γραμματέως, στη βραβευμένη κωμωδία «Ο διάβολος φοράει Prada". Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η δραματική απεικόνιση της ως νέα βασίλισσα στην ταινία "The Young Victoria». Και οι δύο εμφανίσεις της, κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα καθώς και υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA. Τέλος η τηλεόραση της έδωσε έναν από τους καλύτερους ρόλους της, παίζοντας την Νατάσσα στη σειρά “Gideon’s daughter”, για τον οποίο κέρδισε μία χρυσή Σφαίρα δεύτερου γυναικείου ρόλου.
- Η EmilyBlunt, έχει πρωταγωνιστήσει μαζί με αναγνωρισμένου κύρους ηθοποιούς, όπως η Meryl Streep, ο Benicio del Toro, ο Matt Damon, ο Tom Hanks, η Julia Roberts και ο Anthony Hopkins. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα την δούμε να παίζει μαζί με τον Ewan McGregor στο “Salmon Fishing In The Yemen”, με τον Joseph Gordon-Levitt και τον Bruce Willis στο "Looper" και με τον Jason Segel στο “Five Year Engagement”.

Τι λέει η Emily για την συνεργασία της με τον οίκο YSL: "Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω επιλεγεί να είμαι το πρόσωπο του OPIUM. Έχω πολύ μεγάλο θαυμασμό για τον οίκο YvesSaintLaurent και πιστεύω ότι o YSL πάντα κατανοούσε πραγματικά την έκφραση της κομψότητας – το μυστικισμό και την απερίγραπτη δύναμη της. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία να ενσαρκώνω αυτό το θρυλικό άρωμα, το οποίο έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, χωρίς ποτέ να μειωθεί η γοητεία του. Το να είσαι μέρος αυτής της νέας εκστρατείας και το να είναι σε θέση να πεις την ιστορία αυτού του πολύ εμβληματικού αρώματος είναι πραγματικά συναρπαστικό".

H τηλεοπτική καμπάνια ή αλλιώς... proud to be greek! 
Ο Romain Gavras, (γιος του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά) βρίσκεται πίσω από την κάμερα και έχει οργανώσει ένα αισθησιακό τετ-α-τετ μεταξύ αυτής της γυναίκας και μιας λεοπάρδαλης. Ο θεματοφύλακας αυτού είναι ένα θρυλικό άρωμα, το οποίο καταλήγει στην επήρεια της EmilyBlunt, προκειμένου αυτή να υποκύψει στην εθιστική απόλαυση του OPIUM.
PS: Το τηλεοπτικό σποτ θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο του 2011, καθώς επίσης και η διαφημιστική καμπάνια, με το φακό του Patrick Demarchelier. Ανυπομονούμε να το δούμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: