Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Aντίστροφη μέτρηση για τη 10η Athens Xclusive Designers Week!


Δέκα μόλις ημέρες απέχει η 10η Athens Χclusive Designers Week και ο ενθουσιασμός είναι πολύ μεγάλος.


Όπως γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια η εβδομάδα αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να δείξουν τη δουλειά τους.  Είναι γεγονός  πως δεν υπάρχει κάτι πιο σπουδαίο για όσους ασχολούνται έστω και λίγο με τη μόδα από το να βλέπουν τι καινούριο έχει σε κάθε σεζόν ο αγαπημένος τους σχεδιαστής να προσφέρει, να  γνωρίζουν νέους σχεδιαστές, να βλέπουν καινούρια πράγματα και αν ενημερώνονται για ότι αφορά τη μόδα. 

Το σύνθημα που ακολουθεί την διοργάνωση; «Keep Greek Fashion in your Hearts»!

Έτσι λοιπόν 22 με 25 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής θα παρουσιάσουν τις collection τους καταξιωμένοι σχεδιαστές αλλά και νέοι που θα δείξουν ότι καινούριο έχουν να προσφέρουν στον χώρο της μόδας.

Kαι θα σου δώσω τα ονόματα από τους σχεδιαστές που θα απογειώσουν την εβδομάδα την πασαρέλα της 10ης επετειακής AXDW. Εrotokritos, Stephan Caras, Celia D, Miltos, Stelios Koudounaris, Ratt by Rita Attalia, Conquistador by Tassos Sofroniou, Celebrity Skin, Ourania_Kay και JaAnS. Eνώ η δεύτερη ημέρα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές που φέτος είναι 13 - περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των νέων σημιουργούν: H-ēra, Nektarios Elias Mertios, Odysseas Papadogiorgakis, Lila Nova, nadia Rapti & Teknio kerasioti, Tammy’s Archive, Maraveya, Nassos Ntotsikas, E.L.R˙ by Irene Lytra, Zina Glou, Sisi Aretaki, Konstantinos Mitrovgenis. Eνώ την βραδιά θα κλείσει η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Corbo. Κι αν έχεις ενθουσιαστεί με τα νέα, να σου πω ακόμη κάτι που θα σου αρέσει πολύ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει η Xclusive Boutique με vintage συλλογές των Gee Vintage Collector και Holy Mustache Vintage Culture. Vintage ρούχα και αξεσουάρ που θα είναι υπογεγραμμένα από σημαντικούς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, τα οποία οι εάν είσαι εκεί θα μπορείς να αποκτήσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Μην το χάσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: