Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής. Μαρτυρία ντοκουμέντο φίλου του: "Kλαίει όλος ο Βύρωνας"


Το χειρότερο που όλοι απεύχονταν  έγινε. Από ανακοπή καρδιάς έχασε τη ζωή του, 53χρονος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και κατέληξε.




Ο 53χρονος άντρας  είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω τραυματισμού του στα επεισόδια στο Σύνταγμα. Κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της.

Ο 53χρονος που έφυγε σήμερα με αυτό τον τρόπο, ήταν ο  Δημήτρης Κοτζαρίδης και ήταν οικοδόμος . Αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν οικοδόμος, άνθρωπος του μεροκάματου. Ήταν συνδικαλιστής και έμενε στο Βύρωνα με τη σύζυγο και τις δυο κόρες του. Η μία μάλιστα ετοιμαζόταν να παντρευτεί.
 
Άνθρωποι που τον ήξεραν κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο που πάσχιζε για τη δουλειά και τα δικαιώματα των οικοδόμων. Πιθανότα πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου μετά από εισπνοή χημικών στη διαδήλωση.

Όπως δήλωσε στο NewsIt γιατρός του Ευαγγελισμού, ο Ηλίας Σιώρας ο 53χρονος είναι συνδικαλιστής οικοδόμος από τον Βύρωνα. Όπως τόνισε ο διοικητής, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, έτρεχε για να γλιτώσει από τον πετροπόλεμο και τα χημικά με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγούς και αναπνοή, με μυδρίαση και ισολεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε για περίπου 50 λεπτά να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια.

Στο Newsit μίλησε κι ο ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα Σπύρος Λιναρδάκης και φίλος του, που ήταν μαζί με τον 53χρονο οικοδόμων που έχασε τη ζωή του και τον συνόδεψε κατά τη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό "ο Δημήτρης μου είπε κάποια στιγμή ότι δεν αισθάνεται καλά μετά τη ρίψη των χημικών. Τον συνόδευσα στον Ευαγγελισμό. Ηταν ανθρωπος πολύ καλός, άμα πάτε στο Βύρωνα και ρωτήστε θα σας πούν. Κλαίει όλος ο Βύρωνας. Είχε 2 κορίτσια, το ένα έτοιμο για γάμο. Για το θάνατό του φταίει το παρακράτος και οι μηχανισμοί που δημιουργούν όλα αυτά τα πράγματα"



Η ανακοίνωση του θανάτου του





Δεν υπάρχουν σχόλια: