Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Δ. Νομικού: Το δώρο του Χολίδη για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Alter!





Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι αυτήν την περίοδο ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού. Ο γνωστός τραγουδιστής που μίλησε δημόσια για τη σχέση του με την Δούκισσα, της ευχήθηκε καλή επιτυχία για το νέο της ξεκίνημα στο Alter στέλνοντάς της λουλούδια.
 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής “Lifestyle” βλέπουμε στο πλατώ της εκπομπής μια τεράστια ανθοδέσμη με ηλιοτρόπια, το αγαπημένο λουλούδι του Χρήστου Χολίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες μέρες στο “Μίλα” και την Τατιάνα είχε αποκαλύψει πως τα ηλιοτρόπια έχουν ξεχωριστή σημασία για εκείνον και είναι και τα λουλούδια που κάνει δώρο στην αγαπημένη του.

 
Όσο για την Δούκισσα, φαίνεται πως την ενθουσίασε η τρυφερή αυτή χειρονομία του Χρήστου και γι' αυτό άλλωστε θέλησε να τα έχει και στο πλατώ της πρώτης εκπομπής της. Η ίδια, μάλιστα σε δηλώσεις που έκανα την Παρασκευή στο “Πολύ Μπλα Μπλα”, παραδέχτηκε πως τα λουλούδια ήταν από το Χρήστο λέγοντας ότι πήρε πολύ όμορφα δωράκια στην πρεμιέρα.

 
Ωστόσο, τα πειράγματα των συνεργατών της για τον καλό της που γέμισε το στούντιο με ηλιοτρόπια δεν ήταν λίγα και έκαναν αρκετές φορές την Δούκισσα να κοκκινίσει και να χάσει τα λόγια της.
 
Το σίγουρο πάντως ήταν πως αν και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση της, η κίνηση του Χρήστου που είναι πάντα gentleman δεν την άφησει ασυγκίνητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: