Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τα Aussie έφτασαν στην Ελλάδα και το γιόρτασαν! Δες ποιες celebs ήταν εκεί!


Aussie: προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έφτασαν στην Ελλάδα αρκετό καιρό πριν. Σε ενημερώσαμε και ενθουσιάστηκες.


 Οι πιστές "μαθήτριες" της στήλης αυτής όταν το έμαθαν έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό. Θα συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου για τα προϊόντα και θα αρκεστώ να σου πω ότι πρέπει να δοκιμάσεις την 3 Minute Miracle Reconstructor. Μια μάσκα τριών λεπτών που κάνει θαύ-μα-τα! 

Την αγαπώ εγώ, αν την δοκιμάσεις θα σου συμβεί ακριβώς το ίδιο, αλλά και οι celebs που βρέθηκαν στο party της Aussie πριν κάποιες μέρες το αγάπησαν εξίσου! 

Ποιες celebs βρέθηκαν στο party της Aussie...

Λυδία Παπαϊωάννου, Πατρίσια Μίλικ- Περιστέρη και Ήβη Αδάμου ήταν εκεί μαζί με...


Την Μαίρη Σινατσάκη και την Κατερίνα Τσάβαλου η οποία ήταν και η παρουσιάστρια της βραδιάς όπως επίσης και...



ο Γιώργος Σατσίδης. Στο event παρευρέθηκε και η Χριστίνα Χόντου- εκπρόσωπος του Hondos Center 

 

Και μερικά details από το party...Το πάρτυ ξεκίνησε στις 21.00 στο πλήρως ανακαινισμένο Villa Mercedes. Στην είσοδο, surfers, που ήρθαν αποκλειστικά για το party με το Aussie-Jeep, υποδέχονταν τους καλεσμένους. Με χαλαρή διάθεση, Αυστραλιανά cocktail και εξωτικές εικόνες, το Party ξεκίνησε και ο χώρος πλημμύρισε με μουσική και χαμόγελα.
Ο Γιώργος Σατσίδης & η Κατερινα Τσάβαλου  ήταν  οι παρουσιαστές του Aussome Party!
  
Στην κορύφωση της βραδιάς, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Γιώργος Σατσίδης, με τη βοήθεια της Χριστίνας Χόντου, εκπροσώπου των Hondos Center- αποκλειστικού αντιπροσώπου των Aussie στην Ελλάδα- βράβευσαν διάσημα Aussie Girls που παρευρέθηκαν στο Party – τη :Λυδία Παπαϊωάννου, Ήβη Αδάμου, Μαίρη Συνατσάκη, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη καθώς και την παρουσιάστρια Κατερίνα  Τσάβαλου..
 Τα νέα και δροσερά διάσημα κορίτσια λάτρεψαν το  Aussie και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους με το κοινό. Ανάμεσα σε όλα δήλωσαν φανατικές της φιλοσοφίας Aussie μιας και  «κάνει θαύματα στα μαλλιά τους» επιτρέποντάς τους να ασχοληθούν με τη ζωή τους χωρίς ανησυχίες!
Μετά το τέλος της βράβευσης, το party συνεχίστηκε με περισσότερα cocktails, finger food και την πιο όμορφη μουσική με Αυστραλιανές επιρροές και όχι μόνο! Τα Aussie girls της βραδιάς έδωσαν το παρόν και στο Facebook, και οι φωτογραφίες τους «ανέβηκαν» από το ειδικά διαμορφωμένο Αussie- iphotobox κατευθείαν στο group «Aussie Greece».
Στο τέλος της βραδιάς όλες οι φίλες πήραν ένα πιστοποιητικό Aussie, αλλά και τη μάσκα-θαύμα «3 Minute Miracle Reconstructor» για τέλεια μαλλιά σε μόλις 3 λεπτά. Θυμάσαι; Αυτή που λέγαμε παραπάνω! 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: