Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μοναδικά Beauty Tips για πρόσωπο και σώμα


image
Πέντε συμβουλές ομορφιάς που θα σας ενθουσιάσουν!
1. Αν νιώθετε την επιδερμίδα σας ξηρή και «διψασμένη», προγραμματίστε άμεσα μια ήπια απολέπιση και οπωσδήποτε μια μάσκα ενυδάτωσης. Για άμεση φροντίδα, πριν βάλετε την κρέμα σας, απλώστε έναν ορό (θα τον βρείτε και στα φαρμακεία) με αντιγηραντική δράση που θα λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
2. Οι δυσχρωμίες και οι πανάδες εξαφανίζονται! Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, που κάνουν θαύματα! Αγοράστε -αφού συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας- μια κρέμα, που θα εφαρμόζετε πρωί βράδυ και θα βοηθήσει σημαντικά στη μείωση της εμφάνισής τους και θα προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους σε σημαντικό βαθμό.
3. Για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του σώματός σας, να επιλέγεται προϊόντα με πλούσια ενυδατικά στοιχεία, για απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Ένα κρεμώδες αφρόλουτρο θα σας χαλαρώσει! Μην ξεχνάτε πάντα να ολοκληρώνεται με μια θρεπτική ενυδατική κρέμα.
4. Για ξερές και αφυδατωμένες επιδερμίδες προτιμήστε body butters ή ειδικές λοσιόν που θα χαρίσουν ενυδάτωση σε βάθος. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση σε αγκώνες και πέλματα, που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για ενυδάτωση.
5. Μην ξεχνάτε την απολέπιση ακόμη και στο σώμα σας! Μόνο έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα ανοίξουν οι πόροι, για να εφαρμόσετε την ενυδατική σας. Προτιμήστε σαπούνι ή αφρόλουτρο με κόκκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: