Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι beauty στιγμές των διασήμων στο Twitter! Κάνε κλικ εδώ!


Είτε έχεις πάνω από το κεφάλι σου καθημερινά έναν άνθρωπο να σου φτιάχνει τα μαλλιά, είτε όχι υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς: όλες απολαμβάνουμε το beauty routine!
Να πειραματιζόμαστε με το look μας, να αλλάζουμε χρώμα στα μαλλιά μας, να κλείνουμε ραντεβού για mani- pedi (είπαμε, ψυχοθεραπεία!), να κάνουμε DIY μάσκες ομορφιάς. 

Άρα, εμείς και οι διάσημες αγαπάμε το beauty. Και το φωνάζουμε. Κι αν έχουμε κανένα twitter (δεν έχω, κλέβω τον κωδικό μιας φίλης αλλά θα φτιάξω σύντομα) ανεβάζουμε photo με τις αγαπημένες μας στιγμές ομορφιάς και μάλιστα ζητάμε και την γνώμη των υπολοίπων. 

Και κάπως έτσι, προέκυψε αυτό το χαλαρό post για μια χαλαρή ημέρα όπως το τέλος της εβδομάδας! 





Τάμτα

Respect στην Τάμτα που φωτογραφίζεται με την μάσκα προσώπου που έφτιαξε μόνη της! Μάλιστα, ρωτάει την Κατερίνα Ζαρίφη αν δείχνει θεά. Και για να μάθουμε και κάτι: όταν κάνουμε μάσκα, πιάνουμε τα μαλλιά μας με ένα βαμβακερό headband και τοποθετούμε στα πλαϊνά χαρτομάντηλα ώστε να μην λερώσουμε τα μαλλιά μας. 


Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει να πειραματίζεται με το look της! Αγαπημένη της beauty συνήθεια είναι να απολαμβάνει την ιεροτελεστία mani- pedi σε κάποιο από τα nail studio της αγαπημένης της Άννας Αλμπάνη. 


Μαίρη Σινατσάκη

Η Μαίρη Σινατσάκη αντιμετωπίζει bad hair day. Βεβαίως, δεν έχει τίποτα να φοβάται όσο έχει μαζί της τον Δημήτρη Γιαννέτο. Προφανώς και ετοιμάζονται για shooting. Κάτω από αυτή την photo η Μαίρη γράφει: "Αχ πάλι αυτός ο Γιαννέτος κάνει τρέλες!". ΄Οντως. Είναι τρελό να καταφέρνεις να κάνεις το τέλειο σινιόν σε πέντε λεπτά. Και μάλιστα, να έχεις την ικανότητα να το μεταφέρεις κιόλας.


Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα ή Nonora, όπως μπορείς να την βρεις στο Twitter, έχει μόλις φύγει από το κομμωτήριο του φίλου της και κουμπάρου της Πάνου Καλλίτση και είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που πειραματίζεται με extension (τα exte που είχε βάλει στο Dancing τα κράτησε μόνο για δύο μέρες γιατί της θύμιζαν εποχές Πρωινού Καφέ). Κάτω από αυτή την photo έγραψε: "Περιμένω σχόλια. Αύριο ο Καλλίτσης το φορμάρει!". 
Την ιστορία την γνωρίζουμε όλες! Η Ελεονώρα έβγαλε τα exte κι έβαψε τα μαλλιά της ένα φλογερό κόκκινο. 
 


Δέσποινα Καμπούρη

Ποια είναι αυτά τα cute δαχτυλάκια με τις cute σαγιονάρες; "Pedicure Time" γράφει η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter της, αφήνει την μικρή της σε ασφαλή χέρια και κακομαθαίνει τον εαυτό της με ένα pedicure. Ποια θα πει όχι σε ένα υδρομασάζ ποδιών;


Κατερίνα Καινούριου

Η Κατερίνα Καινούριου κάνει μπούκλες και το... γιορτάζει! Ποζάρει με την κομμώτριά της, το ειδικό σίδερο για μπούκλες και μάλιστα δείχνει να το διασκεδάζει πολύ!


Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει μόλις αφεθεί στα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση, έχει φτιάξει μαλλιά και ποζάρει μαζί του. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ο hair stylist που αγαπούν και εμπιστεύονται μεταξύ άλλων ηΖέτα Μακρυπούλια και η Ελένη Μενεγάκη.


Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά με τον αγαπημένο της (και μας!) Δημήτρη Γιαννέτο! Προετοιμάζονται για την έναρξη της εκπομπής Πρωινό Mou στην οποία ο Δημήτρης δίνει τα δικά του beauty tips.


Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ έχει μόλις βάψει τα νύχια της με ένα χρώμα διαφορετικό. Στην photo γράφει "Πώς σας φαίνεται;". Το χρώμα θυμίζει πολύ το Emerald Green της Pupa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: