Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση χτύπησε την πόρτα και του... Παπαστρούμφ !


Ως γνωστόν η κρίση δεν κάνει διακρίσεις... Ετσι, ένα σας λέω ένα, έφτασε μέχρι το Στρουμφοχωριό και χτύπησε το κουδούνι του... Παπαστρούμφ !
Οχι, δεν σας κάνω πλάκα... Οντως η κρίση έφτασε μέχρι και στον Παπαστρούμφ, με αποτέλεσμα να τον κλείσει για τα καλά μέσα, μέχρι... νεοτέρας ! 

Και για να μην σας μπερδεύω άλλο, ο λόγος τόση ώρα για την ολοκαίνουργια σειρά του Mega, "Είναι μακριά ακόμα Παπαστρούμφ", η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε να την γλιτώσει από της κρίσης τα δόντια. Πρόκειται για μία φρέσκια, νεανική, πρωτότυπη και άκρως φιλόδοξη παραγωγή από την οποία οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού περίμεναν πολλά, αλλά τελικά δεν θα μπορέσουν να την βγάλουν στον αέρα ! 

Βλέπετε, ο πετσοκομμένος προυπολογισμός του καναλιού όσο αφορά στην σεζόν 211-2012, έχει κόψει τα φτερά των υπευθύνων και μοιραία και τα περιθώρια των επιλογών τους και σε μία δεύτερη σκέψη και... οικονομική ανασυγκρότηση , κατέληξαν πως τους είναι απαγορευτικό το να προχωρήσουν αυτή την στιγμή στο στήσιμο της συγκεκριμένης παραγωγής, παρά τις αρχικές τους αποφάσεις. 

Ετσι, η σειρά μπαίνει στην... κατάψυξη μέχρι να δουν για το πότε ακριβώς θα τους το επιτρέψουν τα οικονομικά τους να την βγάλουν τελικά στον αέρα. Το πιο πιθανό πάντως είναι, η σειρά να μην στηθεί και να μην βγει ούτε στο β ΄μέρος της σεζόν, ούτε δηλαδή από Φλεβάρη και μετά, αλλά να κρατηθεί στα... μετόπισθεν για την σεζόν 2012-1013 ! 

Κρίμα... Και πραγματικά κρίμα, όχι μόνο γιατί μιλάμε για μία δουλειά της οποία της αξίζει πραγματικά να βγει στον αέρα, αλλά γιατί είναι κρίμα σε μία σεζόν που μετρά κανείς τις ελληνικές σειρές στα δάχτυλα του ενός χεριού, στο τέλος να μην βγαίνουν στον αέρα, ούτε κι αυτές που αρχικά είχαν πάρει το πράσινο φως...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: