Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Ταιριάζει η ζώνη στα φορέματα σε γραμμή αμπίρ;


Τα φορέματα στη γραμμή αυτή συνήθως είναι στενά στο ύψος του στήθους και  γραμμή τους ανοίγει όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω.


Το συγκεκριμένο στιλ στα φορέματα εάν είσαι πολύ αδύνατη είναι πολύ χαριτωμένο αφού δίνει έναν κοριτσίστικό αέρα ενώ εάν έχεις περιττά κιλάκια είναι σωτήριο γιατί τα καλύπτει, δίνοντας αρκετό αέρα στο σώμα.

Το να τοποθετήσεις μία ζώνη στη μέση του συγκεκριμένου στιλ φορέματος είναι λάθος. Η ζώνη, όταν ένα φόρεμα είναι στενό στο στήθος που δηλώνει ήδη το διαχωρισμό του πάνω με το κάτω μέρους. ( Πολλές φορές υπάρχει και κάποιο γαζί ή γραμμή ή χρωματική εναλλαγή ώστε να ξεχωρίζει το πάνω με το κάτω).  Το να τοποθετήσεις μία ζώνη στη μέση σου ενώ υπάρχει ήδη η διαχωριστιή γραμμή του φορέματος δημιουργεί την αίσθηση του αταίριαστου - πως μαρέσε η ζώνη μου και είπα δεν την φοράω κι αυτή; - γεγονός που δεν αναδεικνύει κανένα δυνατό σου σημείο. 

Το φόρεμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να φοριέται σκέτο και θα ήταν πολυ σωστό να τηρηθεί η αρχική του διάθεση. 

Σαφέστατα εάν υπάρχουν περιττά κιλάκια πρέπει να φορεθεί σκέτο με λιτά αξεσουάρ αφού η ζώνη θα υπερτονίσει τις ατέλειες της κοιλιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: