Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Νέες φωτογραφίες της Δ. Βανδή από την περιοδεία της στην Αμερική! Πώς περνάει;


Mετά την επιστροφή της από την Γερμανία η Δέσποινα Βανδή συνέχισε τις επιτυχημένες περιοδείες της μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Καραφώτη στην Αμερική.


Πρώτος σταθμός ήταν το Μόντρεαλ  ενώ η επιτυχημένη τραγουδίστρια επέλεξε το Σικάγο σαν τελευταίο σταθμό της περιοδείας και όπως έγραψε στο Twitter της άρεσε πολύ. 

H Δέσποινα μοιράστηκε και τις θερμιδικές της αμαρτίες στο twitter αφού αυτές τις μέρες όπως έγραψε δεν ακολουθεί σωστή διατροφή και χαίρεται τις γεύσεις! Και πολύ καλά κάνει!Το μυαλό της και οι σκέψεις της ήταν και στα επεισόδια όμως, που έγιναν αφού έγραψε: "Πόσο στεναχωριέμαι για όλη αυτήν την κατάσταση στη χώρα μας... "

Συγκεκριμένα για το Σικάγο έγραψε: "Τελευταίος σταθμός η πόλη του μπλουζ. Σικάγο! Από τις πιο όμορφες πόλεις της Αμερικής! Πέρασα υπέροχα μαζί σας παιδιά!".Η Δέσποινα Βανδή με τον προσωπικό της make up artist και hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτο αλλά και φίλους που βρέθηκαν στις συναυλίες.Η Δέσποινα Βανδή sexy και super fit μέσα στο animal printed φόρεμά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: