Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ποιες ήταν οι επιδόσεις των δύο πρωινών μονομάχων ; Ποιος έκανε χθες την ανατροπή ;


Στην "αρένα" κατέβηκαν και χθες δεύτερη, συνεχόμενη μέρα (μιας και την Τρίτη υπήρχε η απεργία των δημοσιογράφων) οι δύο πρωινοί μονομάχοι και έκαναν τα πάντα για τον τηλεοπτικό άρτο και το θέαμα, το οποίο φυσικά φέρνει και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.


 

Ετσι, το "Πρωινό Mega" και το "Πρωινό ΑΝΤ1" βρέθηκαν σε απευθείας... σύγκρουση, αλλά και... σύγκριση, μιας και τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της αναμέτρησής τους, έχουν μπει κάτω από το τηλεοπτικό μικροσκόπιο και τα πάντα που έχουν να κάνουν με τις δύο συγκεκριμένες εκπομπές, αναλύονται τόσο διεξοδικά, φτάνοντας η ανάλυση σε σημείο... εκνευρισμού !

Ναι, χθες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ,λοιπόν, είχαμε εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές ! Η έκπληξη ήρθε από το στρατόπεδο του ΑΝΤ1 και η ανατροπή από το στρατόπεδο του ΣΚΑΙ ! Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Η εκπληξη ήρθε από τον ΑΝΤ1 γιατί ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδοτυ κατάφεραν για δεύτερη φορά να... κατατροπώσουν τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την Φαίη Σκορδά, οι οποίοι μην ξεχνάτε πως έχοντας στα χέρια τους την περσινή τους μεγάλη επιτυχία, έχουν κατέβει στην "αρένα" έχοντας τον αέρα του φαβορί ! 

Οσο για την ανατροπή; Αυτή έχει να κάνει με την Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή "ΣΚΑΙ Τώρα", η οποία λόγω των γεγονότων στο κέντρο της Αθήνας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στο πως μοιράστηκε η πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης !

Αποτέλεσμα; Το "Πρωινό ΑΝΤ1" έκοψε πρώτο το νήμα με 29,0% γενικό μέσο όρο, κινούμενο σαφέστατα πολύ χαμηλότερα απ ΄ότι στην πρεμιέρα της Δευτέρας, το "Πρωινό Mou" συγκέντρωσε το 20,2% ,με το "ΣΚΑΙ Τώρα" να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, κερδίζοντας 19,5% ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: