Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση! Ψωμάκια, κοιλίτσα, μπρατσάκια τέλος... χωρίς νυστέρι!


Αυτά... αυτά τα περιτά κιλά που δεν φεύγουν με τίποτα. Τα ψωμάκια, το μαξιλαράκι στην κοιλίτσα, η κυτταρίτιδα. Έξαλλη σε κάνουν. Βαθιά μαχαιριά στην αυτοπεποίθησή σου. Σε πληγώνουν. Και φοβάσαι το νυστέρι... 




Το 95% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς. Το 95% των γυναικών ταλαιπωρείται από ατέλειες που χαλάνε την ψυχολογία τους. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν... 

Και τώρα υπάρχει τρόπος να τα "βάλεις" με το τοπικό πάχος και μάλιστα χωρίς εγχείριση. Η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση υπόσχεται να χτίσει το σώμα των ονείρων σου από την αρχή... χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση;
Πρόκειται για μια ιατρική μέθοδο που διαλύει το λίπος με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής έντασης απευθείας στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα. 

"Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη μόνιμη, ανώδυνη,αναίμακτη και ασφαλή διάλυση του λίπους" εξηγεί ο Ιατρός ΩΡΛ, Ειδικός πλαστικής χειρουργικής προσώπου Αθανάσιος Σκούρας. Τα λιποκύτταρα εξουδετερώνονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό με τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Για αυτό και συστήνεται η κατανάλωση νερού. 

Ο γιατρός χρησιμοποιεί ειδικές βελόνες, λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά σου στις περιοχές που αποθηκεύεται το λίπος δηλαδή τους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα μπράτσα και όπου υπάρχει λίπος. 
"Η κάθε συνεδρία, διαρκείας 1,5 ώρας, περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με μόνιμη και οριστική εξαφάνιση αυτής ενώ παράλληλα προκαλεί τόνωση του δέρματος και μυική σύσφιξη" επισημαίνει ο κ. Σκούρας. 

Πρέπει να κάνω παράλληλα και δίαιτα;
Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θέλουν να χάσουν κιλά. Κι όμως το τοπικό πάχος, τα ψωμάκια, η κυτταρίτιδα τις ταλαιπωρούν. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου μόνο με την θεραπεία της Αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Χωρίς επιπλέον δίαιτα. Αν πάλι ο γιατρός διαπιστώσει πως πρέπει να χάσεις και κάποια επιπλέον κιλά, συνιστάται ισορροπημένη διατροφή για να είναι το αποτέλεσμα πιο εμφανές και εντυπωσιακό. 

Μάλιστα η μέθοδος της Αναίμακτης Λιποαναρρόφησης κάνει και τη δίαιτα πιο εύκολη. Με τη διάλυση των λιποκυττάρων που συμβαίνει με τη λιποαναρρόφηση κόβεται και η όρεξη! Τέλειο; "Τα προϊόντα αποδόμησης του λίπους, εισερχόμενα στην κυκλοφορία του αίματος, δρουν κατασταλτικά στο κέντρο της όρεξης και της βουλιμίας. Έτσι το υποβαλλόμενο σε θεραπεία άτομο μετά τις πρώτες συνεδρίες ακολουθεί εύκολα και χωρίς καταπίεση τους κανόνες διατροφής" αναφέρει ο Αθανάσιος Σκούρας. 

Πόσες φορές πρέπει να κάνω τη θεραπεία;

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται και κάθε μέρα. Άλλωστε η μέθοδος έχει το πλεονέκτημα να μην αφήνει σημάδια, αλλά ούτε και να απαιτεί επιδέσμους και περίοδο ανάρρωσης. Με απλά λόγια θα φύγεις αμέσως από το ιατρείο για να συνεχίσεις τη καθημερινότητά σου χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Καλό είναι όμως, η μία θεραπεία από την άλλη να έχει κάποιες μέρες απόσταση. Έτσι ο γιατρός μπορεί να δει τη διαφορά από ραντεβού σε ραντεβού στα επίμαχα σημεία. Ο κ. Σκούρας προτείνει 2 θεραπείας την εβδομάδα. "Για ένα μέσο πρόβλημα χρειάζονται περίπου 10-15 θεραπείες. Ο τελικός αριθμός των συνεδριών όμως, εξαρτάται από την ανταπόκριση του ατόμου στη θεραπεία" αναφέρει ο Ιατρός ΩΡΛ, Ειδικός πλαστικής χειρουργικής προσώπου Αθανάσιος Σκούρας.

Πόσο σύντομα θα δώ αποτελέσματα;
Μετά από κάθε συνεδρία θα παρατηρείς άμεσα τα αποτελέσματα στο σώμα σου. Η επίδραση όμως της λιποαναρρόφησης γίνεται καλύτερα αντιληπτή λίγες μέρες μετά από κάθε θεραπεία. Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα. Φαντάσου πως ακόμη και αν πάρει κάποιος κιλά στο μέλλον, θα έχει καταφέρει να κατανέμεται το λίπος πιο ομοιόμορφα στο σώμα και όχι να συγκεντρώνεται στους γλουτούς ή την περιφέρεια. 

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής εφ’ όσον γίνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς. Πιο συγκεκριμένα: 

1. Είναι αναίμακτη. Που σημαίνει δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές  επιπλοκές και κινδύνους μιας χειρουργικής επέμβασης. 

2. Είναι ανώδυνη.  Κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος διότι δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδορίου ιστού.

3. Δεν χρειάζεται κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή. Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας το άτομο μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του. Δεν απαιτείται κάποια φαρμακευτική αγωγή ή περίδεση στα σημεία που έχει εφαρμοστεί η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση. 

4. Δεν αφήνει σημάδια ή ουλές. Μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Επιτυγχάνεται εξάλειψη του τοπικού πάχους ομοιόμορφα, χωρίς ουλές, χωρίς χαλάρωση, με ένα δέρμα υγιές, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, σφριγηλό.

Πόσο κοστίζει;

Κάθε θεραπεία κοστίζει περίπου 70 ευρώ και ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα, μια θεραπεία τοπικού πάχους ‐ κυτταρίτιδας συνήθως απαιτεί 10‐12 συνεδρίες και ο ασθενής θα λύσει το πρόβλημά του άμεσα, οριστικά και χωρίς να απαιτείται απώλεια βάρους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
SkourasMed
- Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Αθήνα
τηλ. 210 3613858
        210 3611012
        210 3641648
- Κηφισίας 32, Κτίριο Atrina, 
9ος όροφος, Μαρούσι, Αθήνα
τηλ. 210 6845036

Δεν υπάρχουν σχόλια: