Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η Ζέτα... δώρο-έκπληξη στην Ελένη !


Πρεμιέρα χωρίς εκπλήξεις γίνεται; Εμ δεν γίνεται ! Ετσι, πριν από λίγο είδαμε να εισβάλλει στο πλατό της "Ελένης", η καλή της φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια !
Ναι, η Ζέτα ήταν το... δώρο-έκπληξη της Ελένης, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε να πάει και να ευχηθεί το "καλή επιτυχία" στην ξανθιά παρουσιάστρια και να της κάνει ένα... γρήγορο ποδαρικό. 

"Αχ, Ζετάκι μου πολύ καλά έκανες και ήρθες να με δεις... Το ΄χω ανάγκη... Αισθάνομαι σήμερα σαν να μου κόβονται τα πόδια...", της είπε η Ελένη με ειλικρίνεια, ενώ δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για το αν θα κάνει και το "Dansing with the stars 3", αλλά και το γιατί ξεφεύγει πάντα και δεν θέλει να αναλάβει την παρουσίαση ενός πρωινάδικου, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις που έχει... 

Ετσι ,λοιπόν, η Ζέτα της απάντησε ότι εννοείται πως σκοπεύει να παρουσιάσει το "Dancing 3", ενώ για το πρωινό είναι κάτι από το οποίο προτιμά να κρατά αποστάσεις και της αποκάλυψε πως η δικαιολογία που είχε μέχρι τώρα λέγοντας κάθε φορά "όχι", ήταν πως δεν ήθελε να αναλάβει να μπει σε καθημερινό, πρωινό ανταγωνισμό, από την στιγμή που βρισκόταν στον αέρα κάθε πρωί η Ελένη !  


Δεν υπάρχουν σχόλια: