Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Λ. Λιβιεράτος: “Εχω πουλήσει τα πάντα και κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο!”
Για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, την επιθυμία του να φύγει στο εξωτερικό και το γάμο του με την Εύη Αδάμ μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως αντιμετωπίζει κι εκείνος οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως κυκλοφορεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο.
 
“Είναι τόσο τεταμένη η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία όλων στο κόκκινο. Δυστυχώς, συνειδητοποιώ ότι όλη αυτή η κατάσταση μας έχει φτάσει σε σημείο να στραφούμε εχθρικά όχι μόνο απέναντι στους πολιτικούς -δικαίως-, αλλά και ο ένας εναντίον του άλλου. Λες και υπάρχει ένα σχέδιο εξόντωσης, να φαγωθούμε μεταξύ μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην “Espresso” ο Λάμπης Λιβιεράτος.
 
Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, λέγοντας το εξής: “Φυσικά και περνάω δύσκολα, αν και είμαι άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμιά περιουσία, βρέθηκα με περιουσία, όμως έχασα ένα κομμάτι της, πλήρωσα μεγάλους φόρους και δεν είδα να μου επιστρέφουν από το κράτος κάτι από τους φόρους αυτούς... Είναι κρίμα σε αυτήν τη χώρα να τα βάζουμε συνέχεια με τους καλλιτέχνες. Πρέπει κάποιοι να ξέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολη η δουλειά αυτή... Προσωπικά έχω πουλήσει και αυτοκίνητα και τα πάντα, γιατί αντιδρώ σε αυτήν την κατάσταση που θέλει να μας φορολογήσει ακόμη και για τον αέρα που αναπνέουμε. Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο, γιατί δεν θέλω -και δεν μπορώ πια- να πληρώνω μεγάλους φόρους, ανεβασμένα τέλη κυκλοφορίας και να μην έχω δρόμους, η βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη... Γιατί να μην το κάνω;"
 
Ο Λάμπης, μάλιστα, δεν έκρυψε το ότι σκέφτεται να μεταναστεύσει στο εξωτερικό αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα στη χώρα: “Αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, μπορεί να τα μαζέψω και να φύγω. Ναι, το σκέφτηκα, για να απαλλαγείτε και από μένα... Και το σκέφτομαι ακόμη να μεταναστεύσω, για να πω την αλήθεια. Μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους πράξη δειλίας, δηλαδή ότι αφήνω το καράβι και φεύγω. Αλλά δεν είναι και εποχή για ηρωισμούς.”
 


Τέλος, μιλώντας για το γάμο του με την Εύη Αδάμ και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, δήλωσε: “Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχουν τα παιδιά μου, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και καταλαβαίνουν τα πάντα πολύ καλά. Επίσης πηγαίνουν σχολείο και μπορεί εύκολα να γίνουν δέκτες σχολίων... Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, είναι στιγμές. Και όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Ποιος, λοιπόν, είναι εκείνος που μπορεί να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια κάνοντας τον απολογισμό του; Όσες φορές αισθάνθηκα δυστυχισμένος με όσες δυσκολίες αντιμετώπισα στην προσωπική ζωή μου, και τις ξέρω πολύ καλά μόνον εγώ, όχι όλος ο κόσμος, τις ξεπέρασα και προχώρησα”.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: