Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία για τον Δούκα Χατζηδούκα! Μάθε τα νέα του..


Ο Δούκας Χατζηδούκας, ο γνωστός και πολύ αγαπητός σχεδιαστής μόδας παρουσίασε την συλλογή του στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στo Paris Fashion Week.


Η παρουσίαση της collection έγινε στο πολύ γνωστό κέντρο τέχνης στο οποίο πραγματοποιόυνται συνήθως δημοπρασίες εργών τέχνης αλλά και συλλεκτικών κομματιών από τον χωρό της μόδας, ΑrtCurial. Το συγκεκριμένο κτίριο είναι στη γωνία του μεγάλου δρόμου Avenue Montaigne όπου βρίσκονται οι βoutique όλων των μεγάλων οίκων. 

Ο Δούκας παρουσίασε 12 High-heel styles παρουσιάστηκαν σε ένα απόλυτα minimal installation εμπνευσμένα από την γαλλική croisette των 70’s με έντονα στοιχεία από την αφρικανική Savannah, αλλά και από Caribbean εικόνες. Παράλληλα ο Dukas επέλεξε να παρουσιάσει best seller top-styles από παλαιότερες collection τα οποία επαναλανσάρει για πρώτη φορά.

Η συλλογή του απέσπασε πολύ καλές κριτικές και πολύ άνθρωποι από τον διεθνή τύπο όπως από το Elle, τη Vogue και το Harpers Bazzar φωτογράφισαν τη συλλογή του. 

Παράλληλα ο Δούκας ξεκίνησε μία αποκλειστική συνεργασία με τη boutique L'eclaireur όπου θα διαθέσει προίντα και κομμάτια από τη συλλογή του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: