Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ημίγυμνοι θεοί του ποδοσφαίρου!Για τα μάτια σας και μόνο...!

Ημίγυμνοι θεοί του ποδοσφαίρου!Για τα μάτια σας και μόνο...!
Είναι νέοι, ωραίοι και έχουν στο ενεργητικό τους μια λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε τους αγώνα εκτός από τα αμέτρητα σουτ, βάζουν γκολ και στις καρδιές μας!


Με το σεξ απίλ, τη γοητεία και τους κοιλιακούς “φέτες”, καθηλώνουν χιλιάδες γυναίκες σε κάθε ματς, ενώ κάνουν άλλες τόσες να πηγαίνουν στα γήπεδα και να ζητωκραυγάζουν στις κερκίδες.

Είναι σέξι... με ή χωρίς ρούχα και μας κάνουν να χάνουμε τη λαλιά μας! Φάτε μάτια ψάρια...και απολαύστε τους!

Ο Ντέϊβντ Μπέκαμ παρόλο που θεωρείται ο νούμερο ένα άσσος των γηπέδων, πλέον ασχολείται και με το μόντελινγκ προβάλλοντας συχνά – πυκνά εσώρουχα διάσημων σχεδιαστών.


Ο Ογκούτσι Ονιέγου, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Μίλαν, το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ των γυναικών.

Με το σφριγηλό κορμί του “ανάβει” φωτιές σε κάθε του εμφάνιση και δικαίως το σοκολατένιο αγόρι θεωρείται από τους πιο σέξι των γηπέδων.

Ο Φερνάντο Τόρεζ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, το όνομα του φιγουράρει και στα γυναικεία περιοδικά, αφού με ιδιαίτερο στυλ προβάλλει ουκ ολίγες φορές τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του και όχι μόνο!



Μέσα στους πιο σέξι ποδοσφαιριστές είναι και ο δικός μας Αλέξης Τζόρβας.  Με μαύρο δάκρυ κλαίγανε οι θαυμάστριες του, όταν πριν λίγο καιρό αποχωρίστηκε το κλαμπ των εργένηδων.

Παρόλο που έχει ήδη βάλει βέρα στο δεξί, συνεχίζει να καίει καρδιές!


Αναφερόμενη στο Ρικάρδο Κακα τα λόγια είναι περιττά...ένα αρσενικό γεμάτο αυτοπεποίθηση! “Όπλα” του η σέξι κορμοστασιά και το γατίσιο βλέμμα του.


Ακόμη ένα ωραίος των γηπέδων είναι ο Κριστιάνο Ρονάλτνο. Αχ! Αυτό το αγόρι πόσες καρδιές είναι διαθέσιμος να κάψει ακόμη???

Η απάντηση όσο και αν ψάξετε δεν υπάρχει, καθώς όπως έχει δηλώσει είναι λάτρεις του γυναικείου φύλλου και αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα!


Εκτός των παραπάνω θεών του ποδοσφαίρου, απαιτείται να προσθέσουμε το όνομα του όλο “προσόντα” Σισέ, που ήρθε στη χώρα μας και “άναψε” φωτιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: