Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Οι τάσεις στα μαλλιά για το χειμώνα


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, να αλλάξετε το κούρεμα σας και τελικά να ανανεωθείτε.


Αφέλειες, κοντά κουρέματα και ένα κάρο άλλα τρεντ είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό σας. Διαβάστε ποια είναι τα κουρέματα εκείνα που θα λατρέψετε τη νέα σεζόν!
Φρέσκο και νεανικό το κοντό είναι το κούρεμα που σας βάζει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν!
Φέτος το κοντό είναι στα επάνω του! Ακόμη και εσείς που είστε ορκισμένη μακρυμαλλούσα θα αρχίσετε να το γυρίζετε στο κοντό. Μα γιατί να τα κόψετε; Γιατί το κοντό είναι νεανικό, μοντέρνο και φρέσκο και σας μεταμορφώνει. Ποιος είπε ότι το κοντό είναι για τα αγοράκια μόνο; Το κοντό στην πιο ανέμελη μορφή του δηλαδή με τουφίτσες ανακατεμένες είναι in αφού γενικά φέτος το λουκ στα μαλλιά ή στην πιο περιποιημένη του με το μαλλί σε androgynous λουκ, δηλαδή με τζελ και φορμαρισμένο όλο ώστε να μην «πετάει» ούτε τρίχα είναι in!
Το μεσαίο είναι ένα μήκος που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ αλλά ούτε και πολύ κοντό είναι μεσαίο! Αυτό το μήκος και για αυτόν ακριβώς το λόγο ταιριάζει σε όλες αφού συνδυάζει τα καλά στοιχεία και από τα δυο κουρέματα. Επιλέξτε το μαλλί σας να έχει μεσαίο μήκος και θα δείτε ότι και τα μάγουλά σας θα καλυφθούν με αυτό το κούρεμα αλλά και θα είναι φρέσκο και νεανικό!
Ότι πιο σέξι και βολικό, φέτος οι αφέλειες κυριαρχούν σαν τρεντ στα μαλλάκια σας! Αν έχετε φαρδύ μέτωπο τότε προτιμήστε εκείνες που φθάνουν περίπου μέχρι το φρύδι σας αλλά δεν το καλύπτουν και ανανεώστε το λουκ σας στη στιγμή! Ειδικά αν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά οι αφέλειες σας ανανεώνουν και σας χαρίζουν ανέμελο και ανανεωμένο λουκ που θα κόψει την ανάσα!
Το μακρύ μαλλί στην πιο γυαλισμένη και λεία του μορφή είναι και πάλι φέτος απόλυτα in. Αν έχετε μακριά μαλλιά, τότε φροντίστε να είναι λεία και μεταξένια, περιποιηθείτε τα σωστά και αφήστε τα ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους και θα είστε φυσικά in.




Δεν υπάρχουν σχόλια: