Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Οι πρώτες δηλώσεις της μαμάς Καραβάτου μετά τη γέννηση της κορούλας της!


Τις πρώτες της δηλώσεις από το σπίτι όπου βρίσκεται μαζί με την κορούλα της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου.


Η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμασε μια έκπληξη στον Κρατερό Κατσούλη, που βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό Ant1” και μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους παρουσιαστές.
Μόλις ο σύζυγός της άκουσε τη φωνή της ρώτησε “παιδί μου, ποιος είναι με το παιδί;” και εκείνη αμέσως τον καθησύχασε λέγοντας ότι το μωρό είναι καλά και είναι μαζί της.
Ακόμη, η μαμά Κατερίνα αφού δέχτηκε τις ευχές του Χρήστου και της Σίσσυς για την κορούλα της και έδωσε τις δικές της ευχές για το πρωινό, λέγοντας πόσο χαρούμενη είναι που μια συνεργάτιδά της από το “Κους κους” είναι στην εκπομπή. Η γνωστή παρουσιάστρια, πάντως, αν και εξέφρασε μια νοσταλγία για τα επαγγελματικά της, δεν θέλησε να μιλήσει για το “κόψιμο” της εκπομπής της από τον Alpha.
“Ειλικρινά ο Κρατερός αν μπορούσε  θα θήλαζε κιόλας. Μια φορά το έκανα μπάνιο, γιατί δεν μπορούσε να είναι μαζί μου κι εκείνος και μου είπε ότι έγιναν όλα λάθος. Είχαμε δράματα στο σπίτι για το αν θα τον αναγνωρίζει το παιδί... Πηγαίνει κα την φιλά συνέχεια και της λέει ότι είναι ο μπαμπάς της” , είπε η Κατερίνα για τη σχέση του άντρα της με το μωρό.

Δες το video του zappit:

Δεν υπάρχουν σχόλια: