Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΡΦΙΑΣ»


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΡΦΙΑΣ»
Tο Φεστιβάλ Ομορφιάς σας περιμένει με καινούργια διάθεση και ανανεωμένες προτάσεις.
Που; Στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2011.
Στην έκθεση συμμετέχουν κορυφαίες εταιρίες καλλυντικών και επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, οι οποίες περιμένουν και προσκαλούν τους επαγγελματίες της βιομηχανίας της ομορφιάς να γνωρίσουν τα πρωτοποριακά προϊόντα τους και να μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά του επαγγέλματος.

Οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν από την κορυφή έως τα νύχια, για τις νέες τάσεις και τα προϊόντα με επιδείξεις on stage, διαγωνισμούς, happenings και πολλές εκπλήξεις.
Το Διεθνές Συνέδριο υψηλών προδιαγραφών θα πραγματοποιηθεί για δύο ημέρες το Σάββατο και την Κυριακή, θα είναι πολυθεματικό και ευρύ καλύπτοντας σημαντικά και πλούσια θέματα.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί διακεκριμένες προσωπικότητες της ομορφιάς από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό προκειμένου να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και μηχανήματα, τις νέες τάσεις και τεχνικές, και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.



Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με δώρο ταξίδια σε spa πολυτελείας ανά την Ελλάδα και θα λάβουν και δίπλωμα συμμετοχής με ηχηρή υπογραφή.
Το Φεστιβάλ Ομορφιάς απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της ομορφιάς, αισθητικούς, μακιγιέρ, επαγγελματίες περιποίησης άκρων, ονυχοπλαστικής, κομμωτικής, μασάζ, spa, διαιτολογίας, tattoo, εναλλακτικών θεραπειών, ιατρικής γυμναστικής. Επίσης σε σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους των άνω ειδικοτήτων και κλάδων.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δωδεκανήσου και Αγ. Βασιλείου
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10:00 - 8:00
Ν. Κόσμος, Τηλ: 210 9241425-7, Fax: 210 9241428, E-mail: info@festivalomorfias.gr, Website: www.festivalomorfias.gr   Facebook: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: