Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Φώτης και Μαρία: Σταμάτησαν την εκπομπή τους λόγω των τραγικών εξελίξεων!


Η εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας ξεκίνησε ακριβώς την ώρα που μεταδόθηκε η τραγική είδηση για τον νεκρό συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.
H τακτική αλλαγής της θεματολογίας συνεχίστηκε και στην απογευματινή ζώνη, μετά το σημεριανό "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου που κάλυψε την επικαιρότητα και ανέβαλε την προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε προλογίσει. Το "Φώτης και Μαρία Live" όντας ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα μπορούσε όπως είπαν και οι παρουσιαστές του να ακολουθήσει στην ίδια λογική:

"Κυρίες και κύριοι βρισκόμαστε εδώ σε μία ζωντανή εκπομπή η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε συγκλονιστικά γεγονότα, τα οποία εξελίσσονται λεπτό προς λεπτό." ξεκίνησε να λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφερόμενος στην συνέχεια στον χαμό του διαδηλωτή.

"Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι της ενημέρωσης, δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την στιγμή ανταποκρίσεις από το κέντρο και να μιλάμε για το πως εξελίσσονται τα γεγονότα αυτή τη στιγμη" είπε η Μαρία και συνέχισε "Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί η εκπομπή μας είναι ψυχαγωγική και δεν είναι καθόλου η ώρα για αυτό".

Δες τα βίντεοΈτσι μετά τον πρόλογό τους έδωσαν διαφημιστικό διάλειμμα και η εκπομπή δεν συνεχίστηκε, αντ' αυτού ξεκίνησε ένα best off από προηγούμενες εκπομπές: 
Δεν υπάρχουν σχόλια: