Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Όταν ο Σάκης "μάλωσε" τους δημοσιογράφους για να μην ξυπνήσουν το μωρό!


Για μια θέση στο ...μαιευτήριο πολέμησαν σήμερα κάμερες και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν στηθεί από νωρίς στην έξοδο και περίμεναν το διάσημο ζευγάρι για τις πρώτες εικόνες και δηλώσεις.


Ο ανταγωνισμός στο "Πρωινό mou" και το "Πρωινό ΑΝΤ1" οδήγησε σε κωμικοτραγικές παραλογίες!

Στο MEGA ξεκίνησαν αντίστροφη μέτρηση 10,9,8,7... για να βγει ο Sakis, σαν να υποδεχόμασταν τη νέα χρονιά! Το αστείο ήταν πως δεν εμφανίστηκε το ζευγάρι όταν τέλειωσε η μέτρηση, προκαλώντας αμηχανία στο πλατό. Στον ΑΝΤ1, μόλις κατάλαβαν ότι Σάκης και Κάτια βγαίνουν, άρχισαν να αναφωνούν ε-ε-έρχεται! Αλλά εκείνη την ώρα ερχόταν η μαία!

Έτοιμοι να κατασπαράξουν το ζευγάρι οι δημοσιογράφοι, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Σάκη, ο οποίος σήκωσε το δάχτυλο και τους είπε να μη φωνάζουν για να μην ξυπνήσει το μωρό! Μάλιστα, χρειάστηκε να το ξαναπεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σάκης και Κάτια δεν έβλεπαν την ώρα να φύγουν, αλλά οι δημοσιογράφοι ζήτησαν και ένα φιλί!Το φιλί δεν κατάφερε να το δείξει η κάμερα του MEGA! Το ζευγάρι έφυγε με το αυτοκίνητο και οι συντελεστές του 'Πρωινο ΑΝΤ1" πανηγύριζαν για τα καλύτερα πλάνα που είχαν σε σχέση με το "Πρωινό mou"!

Πρωινό τηλεπαραλήρημα!

Δείτε πως κατέγραψε το γεγονός το MEGA......και ο ΑΝΤ1:
Δεν υπάρχουν σχόλια: