Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος Σατσίδης : Πάταγος και με τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα!


Γιώργος Σατσίδης : Πάταγος και με τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα!
Από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή του στο MTV ο Γιώργος Σατσίδης κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω στο “Movies & Stars”.


Στην εκπομπή που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στις 20:00 ο διάσημος κωμικός "κάρφωσε" τους πάντες...
"Θα πήγαινα και θα πάω σε εκπομπές που μπορώ να μιλήσω για τις θεατρικές μου παραστάσεις. Όχι ότι ξετρελαίνομαι με τις εκπομπές της Φαίης, δεν τις παρακολουθώ, παρότι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για το είδος τους.

Δήλωσα ότι δεν θα πήγαινα στην Τατιάνα γιατί το περιεχόμενο της εκπομπής δεν έχει να κάνει με την προβολή της δουλειάς μου".
«Αισθάνομαι τελείως αδιάφορα για τις παλιές μου σειρές»
Για μένα αυτές οι σειρές είναι παρελθόν, βεβαίως για τον κόσμο είναι παρούσες και βεβαίως είναι πολύ ευχάριστο και προσοδοφόρο γιατί ανανεώνεις την επαφή σου με τον κόσμο αλλά δεν είναι το κέντρο της ζωής μου".

"Η πρόταση για το Κωνσταντίνου και Ελένης γίνεται διαρκώς. Είναι δεδομένο ότι δεν θα το κάνουμε, γιατί θα είναι σαν να προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό.

Το Καφέ της Χαράς πάλι μπορεί να επιστρέψει. Το αφήσαμε εν γνώση μας ανοιχτό στο φινάλε. Αυτό θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει… Υπάρχει η λογική να γίνει ένα “σίκουελ” με το τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι".
"Αν με ενδιαφέρει να ξανακάνω τηλεόραση είναι γιατί έχει ακόμα κάποια λεφτά. Συνεχίζει να είναι σχετικά προσοδοφόρο είδος. Όμως η μυθοπλασία κοστίζει, οπότε πρέπει να περιοριστείς στο είδος του παρουσιαστή. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις και για παιχνίδι και για σόου, αλλά έχω αρνηθεί".
"Σε εποχές δύσκολες, εποχές οικονομικής κρίσης, επειδή όσοι συμμετέχουν πληρώνονται κάποια λεφτά δεν μπορώ να κάνω κριτική σε αυτό το θέμα γιατί ίσως κάποιοι έχουν ανάγκη  ακόμα και αυτά τα λεφτά. Εγώ δεν θα συμμετείχα, δεν θα είχα κανένα λόγο να το κάνω αυτό το πράγμα.

Με έχουν ζητήσει και ως κριτή και ως παρουσιαστή σόου αλλά δεν θα πήγαινα. Δεν έχω σχέση να κρίνω κάτι που δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο..


Αλλά και να είχε σχέση με την υποκριτική και το θέατρο Αυτού του είδους τα σόου, δεν είναι επί της ουσίας κάνω κριτική στο ταλέντο, στα παιδιά που συμμετέχουν, αλλά περισσότερο ξεκατινιάζομαι ή τα βάζω να ξεκατινιαστούν για μπορέσει το αποτέλεσμα να είναι διεγερτικό για τον μέσο τηλεθεατή".
Αν ήμουν διευθυντής ενός καναλιού θα επέμενα στη μυθοπλασία.

Όλοι σκέφτονται την καρεκλίτσα τους και να παρουσιάσουν ένα θετικό ισολογισμό στο κανάλι τους, για να μην τους βάλουν χέρι και χάσουν τον υψηλό μισθό τους, γιατί ακόμα υπάρχουν καλοπληρωμένοι σε διευθυντικές θέσεις.

Σκέφτονται λοιπόν μακριά από τον κ….μας και ό,τι θέλει ας γίνει!
Περισσότερο γίνεται μία κριτική στην προσωπικότητα του καθενός και αυτό έχει πάρει χαρακτήρα ριάλιτι. Για την προσωπικότητα της Μενεγάκη,  του Μικρούτσικου..

Δεν γίνεται επί της ουσίας για το τηλεοπτικό προϊόν που παράγεται και γι’αυτό δεν τις λαμβάνω υπόψην μου. Την κυρία Διαμαντάκου θα τη διάβαζα, με έχει θάψει στο παρελθόν, αλλά τουλάχιστον τα ελληνικά της είναι καλά και είναι ενδιαφέρων ο τρόπος που γράφει.

Το τραβάει στα άκρα και γίνεται πιο θελκτική αλλά τουλάχιστον όμως έχει κάτι που με αφορά σε επίπεδο κριτικής. Όμως όταν λέμε τηλεοπτικός κριτικός, τι εννοούμε, να χρησιμοποιήσαι σαν πανελίστας; Α

φού βγαίνουν και χρησιμοποιούνται σαν πανελίστες και γεμίζουν τα διάφορα κενά στις μεσημεριανές εκπομπές.

Πόσο υπόσταση μπορεί να έχει αυτό το πράγμα;
“Η καλύτερη εκδίκηση είναι να υπάρχεις, να είσαι δυνατός, να ευημερείς και να κάνεις συνεχώς καινούργια πράγματα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: